Da Emil deltok på styrevervskurs i fylket sitt, hadde han en flink instruktør. – Jeg ville bli som ham, forteller Emil, som nå er instruktør i Sogn og Fjordane.

Emil liker å lede, og på instruktørkurset møtte han mange nye venner med samme interesse. Han har hatt mye glede av å holde kurs i eget fylke, og har lært masse på veien.

– Det er viktig å ta initiativ og benytte mulighetene, sier han og oppfordrer andre til å gjøre det samme.

Les hele intervjuet med Emil i medlemsbladet AKTIViTET.

Bli instruktør i eget fylke!

Har du lyst til å få samme opplevelse som Emil? Nå har nettopp DU mulighet til å bli instruktør i eget fylke, enten i styreverv eller friluftsliv.

På instruktørkurset får du opplæring i hvordan planlegge, gjennomføre og evaluere eget kurs. Du får god kunnskap om det å være en rollemodell og hvordan lære bort til andre. Du blir også kjent med andre ungdommer som er interessert i det samme som deg, og får muligheten til å utfordre deg selv.

Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt med 4H i ditt fylke hvis du vil bli instruktør!
Les mer om instruktørkurset.

Informasjon om høstens kurs

Selv om er i en usikker tid, planlegger vi for vanlig kursløp i høst, dog med begrenset antall kursplasser. Dersom fysisk oppmøte ikke blir mulig, skal vi gjennomføre kurset digitalt. 4H står som økonomisk garantist dersom det fysiske kurset blir avlyst.

4H sin retningslinjer for arrangement og aktiviteter.

Du melder deg på kurset etter avtale med fylket, via 4h.no. Påmeldingsfristen er 1. oktober 2020. Vi ber om at alle som blir nominert til kurset venter med å bestille billetter til etter denne datoen.