Vervekampanjen gjelder i november og desember. I denne perioden skal vi ALLE – store og små 4H-ere over hele landet – verve nye medlemmer til verdens beste barne- og ungdomsorganisasjon. I 4H har vi det gøy, lærer nye ting, får opplevelser vi aldri glemmer og venner for livet. Dette må flere barn og unge få være med på! Og ikke nok med det – nå kan du verve både onkel og bestemor også.

Les mer om vervekampanjen her. 

 

Vervepremier og velkomstgaver

Velkomstgave til alle

I november og desember får alle nye medlemmer en t-skjorte i velkomstgave.

Ett nytt medlem = vervepremie

I november og desember trenger du bare verve ETT nytt medlem for å få vervepremie! PS: Navnet ditt må oppgis som verver ved innmelding.

Superververe

Verver du TRE medlemmer får du i tillegg en egen t-skjorte for superververe.

Vinn tretopptelt

Syns du det hadde vært gøy sove i et telt som henger høyt oppe i trærne? Han/hun som verver flest nye medlemmer i november og desember vinner sitt helt egne tretopptelt! PS: Navnet ditt må oppgis som verver ved innmelding, og du må være under 26 år for å kunne vinne.

Beste verveklubb

Klubben som har størst medlemsvekst i 2020 vinner 5 000,- kroner!

Beste vervefylke

Fylket som har størst medlems-vekst i 2020 vinner 10 000,- kroner!

 

Vervemateriell

Alle medlemmer får tilsendt verveplakat og vervekort sammen med medlemsbladet i starten av november. I tillegg kan vervemateriell lastes ned på 4h.no og bestilles i nettbutikken.

 

Innmelding

Når du har vervet et nytt medlem er det viktig at han/hun melder seg inn i 4H via innmeldingsskjema på 4h.no. Han/hun må betale kontingent for i år, men får neste år helt gratis. For å få vervepremie er det viktig at den som melder seg inn skriver inn navnet på den som har vervet.

 

Spørsmål?

Har du spørsmål? Kontakt 4H-kontoret eller fylkesstyret i ditt fylkeslag.