Hvorfor skal vi verve?

Det er å verve nye medlemmer er viktig, og det er gøy! Ikke minst bidrar det til at enda flere barn og unge får en meningsfull fritid gjennom 4H!
1.    Vi verver først og fremst for at flest mulig barn og unge skal få mulighet til å få opplevelser, ny kunnskap og livslange vennskap gjennom 4H.
2.    I tillegg verver vi fordi en stor organisasjon har større gjennomslagskraft enn en liten.
3.    Flere medlemmer gir flere penger, og flere penger gir flere muligheter.
4.    Klubben trenger medlemmer i alle aldre – både fordi det er fint å være sammen med barn og unge i alle aldre, men også fordi det er viktig å tenke fremover og sørge for at man har medlemmer i klubben når de eldste går over til å bli alumn.
5.    Ikke minst verver vi også fordi det rett og slett er gøy å være mange!

Innmelding av nye medlemmer

Nye medlemmer kan meldes inn via innmeldingsskjema på nettsiden eller via Vipps til 4444. Alle som melder seg inn etter 1. september får neste års medlemskap på kjøpet. 

Velkomstpakke til kløvermedlemmer

Nå er det ekstra gøy å verve kløvermedlemmer (4-9 år). Nå får nemlig nye kløvermedlemmer en velkomstpakke med en grønn og fin 4H-genser i økologisk fairtrade-bomull.

I tillegg får kløvermedlemmer medlemsblad to ganger i året, eget aktivitetshefte for kløvermedlemmer en gang per år, og invitasjon til åpne arrangement i din lokale 4H-klubb, din lokale 4H-gård eller i 4H i ditt fylke. Kløvermedlemmer er ikke med på vanlig 4H-møter i klubben og har ikke 4H-prosjekt.

 
Vervemateriell i 4H-butikken

I 4H sin nettbutikk finnes en del ting som kan være nyttig i vervearbeidet. F.eks. gratis brosjyrer, infokort, plakater og verveblokk, samt klistremerker, engangstatoveringer og banner.

PS: En del av produktene må man være innlogget som klubb for å kunne bestille.
Kontakt 4H Norge sentralt for tekniske spørsmål ift. nettbutikken.
Hvordan logge inn i 4H-butikken som klubb

Lykke til med vervingen!

Vi håper dette bidrar til å gjøre vervearbeidet morsommere og lettere. 
Har du ønsker eller innspill ift. verving – ta gjerne kontakt.