Ta en titt på oppdragsbanken her

De nye 4H-prosjektene skal bestå av oppdrag, det vil si praktiske aktiviteter du kan gjennomføre i løpet av et år. Du kan finne forslag til ulike oppdrag i det vi har kalt oppdragsbanken, som 4H-ere kan bruke for å planlegge prosjektåret sitt. Les mer om hvordan oppdrag fungerer på informasjonssidene våre.

Akkurat nå er det publisert 50 oppdrag i oppdragsbanken, men den skal vokse seg større og større for hvert år som går. Dagens oppdragsbank er derfor først og fremst en smakebit på hva oppdrag er og hvordan de fungerer, slik at 4H-klubbene kan starte prosjektarbeidet sitt. Den er også tenkt som inspirasjon for 4H-medlemmer som ønsker å lage sine egne oppdrag.
Målet er å ha minst 200 oppdrag i banken innen sommeren. Har du lyst til å hjelpe oss med dette? Alle som ønsker det kan sende inn forslag til nye oppdrag gjennom funksjonen «Foreslå oppdrag» inne i oppdragsbanken (OBS! Dette er foreløpig kun tilgjengelig hvis du er logget på med brukernavn og passord).

Lansering i februar

Neste steg i prosessen med nye digitale prosjekter lanseres allerede i februar, der alle 4H-ere får tilgang til sin helt egne prosjektplattform. Les mer om prosessen fremover i denne nettsaken.

Innspill? Ta kontakt

Har du innspill til hvordan vi kan gjøre oppdragsbanken enda bedre? Ikke nøl med å ta kontakt med prosjektleder Monika Swigon på monika.swigon@4h.no.