Denne siden skal oppdateres med mer informasjon i løpet av våren 2020.

 

Om gjennomføring av digitale prosjekter

De nye, digitale prosjektene er en blanding mellom det vi kjenner til fra før av, og et helt nytt konsept: Oppdrag skal gjøre det enda morsommere å lære ved å gjøre, mens prosjektplattformen vil gjøre det lettere å dokumentere hva du har lært.

I oversikten under, får du en steg-for-steg-veiledning om hvordan de digitale prosjektene fungerer. Informasjonssidene er organisert i rekkefølgen ting skal gjøres på inne på prosjektplattformen, og hver av sidene igjen er organisert i faner som bør leses i kronologisk rekkefølge. For å forstå digitale prosjekter anbefaler vi med andre ord at dere først leser "Om innlogging og forside" og leser alle fanene fra start til slutt. Deretter les hele "Om planlegging", før dere leser hele "Om oppdrag" osv.

Vi anbefaler alle å sette av minst 1-2 timer for å komme gjennom informasjonen under.

Les mer om hvordan digitale prosjekter fungerer i våre steg-for-steg-veiledninger:

  1. Om innlogging og forside
  2. Om planlegging 
  3. Om oppdrag
  4. Om gjennomføring
  5. Om økonomisidene (kommer)
  6. Om evaluering (kommer)
  7. Om visning og utskrift (kommer)
     

Opplæringsvideoer om digitale prosjekter

Vi har også laget en serie med opplæringsvideoer om digitale prosjekter, som tar utgangspunkt i det som står på informasjonssidene. Du kan se de første sju filmene på vår Youtube-kanal (flere filmer kommer utover året):

Veiledning for klubbrådgivere

I tillegg har vi laget en egen veiledning for klubbrådgivere. Du må være registrert som klubbrådgiver for å få tilgang til denne informasjonen, og må være logget på 4h.no for å kunne lese det som står her.

Les mer om klubbrådgivers tilgang på prosjektplattformen:

 

Tilbakemeldinger eller spørsmål?

Digitale prosjekter er fortsatt under utvikling, og det vi publiserer i perioden januar-februar 2020 vil oppdateres kontinuerlig utover året. Vi trenger likevel tilbakemeldinger på hvordan det vi allerede har lansert fungerer. Vi setter derfor pris på å høre fra deg dersom du oppdager noe som ikke fungerer, eller dersom du har innspill til hvordan de nye digitale prosjektene kan forbedres ytterligere. Gi din tilbakemelding ved å sende en e-post til fylket ditt!