Et bilde som inneholder tekst, utklipp

Automatisk generert beskrivelse

Vær en aktiv 4H-er i sommer!!

Sommer – OL hvordan gjør vi det i 4H?

 

4H Oppland ønsker at alle skal ha det morsomt i sommer og at dere vil leke litt. Vi har hentet inn tips og ideer fra medlemmer og klubber som har ulike former for samarbeidsleker på sine medlemsmøter. Dette ønsker vi å dele med dere alle sammen.

Her håper vi å gi deg og dere i klubben tips til hva dere kan gjøre. Ta med venner på utfordringer og gjør gøyale ting i 4H.

Kreativitet er viktig. Tenk at dere er deltakere i Sommer OL som en nasjon. Her må dere lage ulike artige innslag der tanken er at dere skal konkurrere mot hverandre inndelt i ulike nasjoner.

Nasjonen må selvfølgelig ha:

  • Navn
  • Nasjonalsang
  • Heiarop
  • Flagg
  • Dans

4H Oppland kårer den mest kreative nasjonen. Vi gleder oss til å se alle de forskjellige nasjonene til 4H Oppland! Hvis dere vil dele det dere gjør med andre er det veldig fint om dere vil låne snapchat eller Instagramkontoen vår. Bruk gjerne emneknaggen #4hoppland #vier4h

På de neste sidene følger en oversikt over aktiviteter og konkurranser dere kan arrangere mellom nasjonene i klubben. Vi har lagt fokus på samarbeidsaktiviteter, men mange av aktivitetene kan også bli gjennomført individuelt om det er ønskelig!

Følg QR-koden på de ulike aktivitetene på fremsiden av postkortet du har fått tilsendt eller trykk på linken under for å finne de ulike aktivitene. Håper du vil ha en 4H-aktiv sommer og høst. Vil du gjøre alle øvelsene eller bare noen få – det er du som bestemmer ?

 

 

 

 

 

 

Samarbeidsleker

Edderkoppnett

Pallevandring

Tautrekking

Blomsterstafett

Volleyball

Konglestafett

Potetløp

Fotballtriksing

Støvelkast

Tønnerulling

Stammeskivekonkuranse

Tårnbygging

Kakebaking

Hestskokasting

Blomsterplukking

Hvor gammelt er et tre

Edderkoppfangeren

Konglekasting

Hoppetaukonkuranse

Hinderløype

Orientering

Overnatte flest netter ute

Lage flest måltider ute i naturen