Utvidet søknadsfrist. Ny frist 27/8. Det er ikke krav om førerkort og bil.


4H Norge har en ledig stilling som vervekonsulent.

Vårt mål er å få 1000 nye medlemmer innen nyttår. Din oppgave er å verve disse.

Vi søker en til to personer som skal jobbe med verving på stands, først og fremst på arrangement på Østlandet (i utgangspunktet Oslo og nabofylkene). Det kan være åpne dager på 4H-gårder eller store arrangement med flere tusen besøkende. På stands må du være en proaktiv formidler som klarer å omsette nysgjerrighet til medlemskap, i tillegg til å tilby aktiviteter som er attraktive for målgruppen.

Arbeidsoppgaver:

Du skal avtale stands med aktuelle arrangører, 4H-gårder etc. Videre skal du forberede stands. Det innebærer blant annet å planlegge en eller flere aktiviteter som er attraktive for målgruppen og trekker folk til standen. I en del tilfeller må du også rekruttere frivillige til å være med på standen, samt eventuelt samarbeid med fylkeslag eller lokal klubb. På stands skal du gjennomføre aktivitetene og være en proaktiv formidler som får flest mulig til å melde seg inn i 4H der og da. Videre er det etterarbeid med alt det medfører av opprydning, innmeldinger og utsending av velkomstpakker og vervepremier.

Stillingen kan også innebære å bidra eller legge til rette for stands som andre skal gjennomføre. Andre oppgaver (knyttet til verving, forefallende arbeid el.) kan også tillegges stillingen ved behov.

Om stillingen:

Timesbaserte oppdrag hvor det noen uker kan være tre dager jobb og andre uker ikke noe. Det vil være mest jobb i helger og kvelder. Lønn etter avtale, samt kjøregodtgjørelse.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • God muntlig (og gjerne skriftlig) formidler.
  • Proaktiv og selvstendig.
  • Kreativ og strukturert.

Kjennskap til 4H er en forutsetning. Du må ha førerkort og tilgang til bil. Stillingen krever plettfri begrenset politiattest.

Kontaktinformasjon:

Ta gjerne kontakt med fagleder Stine Pernille Kjos på telefon 901 91 484 eller rekrutteringsleder Beate Johansen på telefon 906 46 480.

Søknadsfrist: 27. august.
Søknad og CV sendes til stine.pernille.kjos@4h.no.


4H Norge er en barne- og ungdomsorganisasjon med tilknytning til landbruket og  
lokalsamfunnet. 4H har ca. 500 lokale klubber som har varierte aktiviteter innen natur,  
kultur, samfunn og helse. 4H har som formål å utvikle aktiv og samfunnsengasjert  
ungdom med respekt for natur og mennesker.