På www.4h.no har vi en nasjonal side, i tillegg har alle fylkene egne fylkessider, der du finner aktuelt-saker, arrangement og mer fylkesspesifikk informasjon.

Vi er opptatt av at sidene skal være en god verktøykasse for alle i organisasjonen, uansett om du er medlem, tillitsvalgt, foresatt eller samarbeidspartner.

Nedlastingssenter

På nasjonal side og på alle fylkessider finner du det vi har kalt et "nedlastingssenter", her har du lett tilgang til alle viktige dokument, som vedtekter, beredskapsplan, styringsdokumenter mv.
Nasjonalt nedlastingssenter

Ressurssider – alt du trenger samlet på et sted

På nettsiden finner du også de nye ressurssidene, som skal være den komplette verktøykassen for klubbene og tillitsvalgte. NB! Disse sidene er under utvikling ved lansering, men vi skal jobbe for at det skal bli ei verktøykasse dere får stor nytte og glede av.
Ressurssidene

Kontaktside klubbene

Kontaktinfo til alle 4H-klubbene listes ut på den nye nettsiden. Denne informasjonen hentes fra medlemsregisteret. Det er derfor viktig at klubbene har oppdatert kontaktinformasjon i medlemsregisteret, særlig viktig er ledervervet, klubbrådgiver A og adresse (gjerne også GPS).

4H-klubbens/4H-gårdens nettside legges ned

Dagens klubbsider/4H-gårdssider legges ned, men 4hgard.no vil fortsette som før. Nettsak: 4H-klubbens/4H-gårdens nettside legges ned.

Innspill til forbedringer?

Nettsider et pågående forbedringsarbeid. Alt er ikke ferdig, eller perfekst ved lansering, men vi er LIVE – og det er moro! Har du innspill til hvordan vi kan gjøre den nye nettsiden enda bedre? Ikke nøl med å ta kontakt med informasjonsansvarlig i 4H Norge.