Vi søker en omgjengelig og tydelig person. Er du i tillegg kreativ, strukturert, effektiv, initiativrik og i tillegg resultatorientert? Jobber du godt både selvstendig og i samarbeid med andre ansatte, tillitsvalgte og frivillige i alle aldre? Takler du alt fra å holde kurs, skrive prosjektsøknader, jobbe med nettverksbygging, holde orden på økonomi og medlemsregister, ha ansvaret for store arrangement og legge til rette for frivillig arbeid. Har du lyst på en meningsfull jobb i en spennende organisasjon og har bred digital kompetanse? Da vil vi gjerne høre fra deg!

4H Trøndelag har ca 90 4H-klubber og 2000 medlemmer spredt over hele fylket. Det er i dag to ansatte i fylket med kontor i Steinkjer. Den nytilsatte vil få et spesielt ansvar for å følge opp 4H-aktiviteten i søndre del av fylket. Du vil inngå i et team med de andre ansatte. I den forbindelse vil verving, oppstart av nye 4H klubber og rekrutering være vesentlige arbeidsoppgaver.

Som ansatt i 4H er jobben din å legge til rette for at barn og unge får utvikle seg til samfunnsengasjert og aktiv ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker, samt legge til rette for frivillig arbeid.

Personlig egnethet vil bli vektlagt. Lønn og tiltredelse etter avtale. Arbeidssted for denne stillingen er i Trondheimsområdet. Kvelds- og helgearbeid samt at reising må påregnes. Søkere må ha førerkort klasse B og disponere bil.

Kontaktperson er regionkoordinator Turi Elise Kaus som treffes på telefon 920 57 317. 
Søknad og CV sendes på e-post til turi.elise.kaus@4h.no senest 15. mai 2020.