4H Finnmark har en ledig 50 % midlertidig stilling som organisasjonsrådgiver. 4H Finnmark har 7 4H-klubber, 2 4H-gårder og aktiviteter spredt over hele fylket. Arrangement og leir, oppstart av nye 4H klubber og rekruttering vil være vesentlige arbeidsoppgaver i tillegg til medlemspleie og administrative oppgaver. 4H Finnmark har to ansatte og du vil samarbeide med både ansatte i Finnmark og andre deler av Norge, samt fylkesstyret.

Vi søker en omgjengelig og serviceinnstilt person med gode kommunikasjonsferdigheter og kjennskap til digitale arbeidsverktøy. Er du i tillegg kreativ, strukturert, effektiv, initiativrik og resultatorientert? Jobber du godt både selvstendig og i samarbeid med andre ansatte, tillitsvalgte og frivillige i alle aldre?

Håndterer du alt fra styrearbeid, prosjektsøknader, jobbe med nettverksbygging, holde orden på økonomi og medlemsregister, ha ansvaret for arrangement og legge til rette for frivillig arbeid? Har du kunnskap og interesse for unge menneskers virkelighet og behov i dag? Har du evne til å vise empati med tillitsvalgte og frivillige i alle aldre, forstå hva de prøver å få til og hjelpe de å utvikle seg og lykkes? Har du lyst på en meningsfull jobb i en spennende organisasjon? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Som ansatt i 4H er jobben din å legge til rette for at barn og unge får utvikle seg til samfunnsengasjert og aktiv ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker, samt legge til rette for frivillig arbeid. 4H skal være for alle, derfor arbeider vi aktivt med mangfold og inkludering. Tidligere erfaring fra frivilligheten og gjerne fra barn- og ungdomsorganisasjoner er en fordel.

Personlig egnethet opp mot de arbeidsoppgaver som skal løses er vesentlig. Lønn og tiltredelse etter avtale. Arbeidssted for stillingen er Øst-Finnmark. Det må påregnes en del reising, samt kvelds og helgearbeid. Du må ha førerkort klasse B og det er en fordel om du disponerer bil. Arbeidstidene er fleksible og stillingen lar seg godt kombinere med studier eller annen jobb.

Vi er fleksible når det gjelder oppstart, men vi ser for oss oppstart rundt 1.oktober 2023. Stillingen løper ut september 2024. Stillingen er midlertidig, men mulighet for forlengelse.
4H er opptatt av inkludering og mangfold, og vil oppfordre alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, livssyn eller etnisk bakgrunn.

Kontaktperson er regionleder Marita Larsos, som treffes på telefon 9187 27 80 og e-post
Søknad sendes til marita.larsos@4h.no, og søknadsfrist er 20. september 2023. Vi behandler søknader fortløpende, så ikke vent med å søke.


Aktuelle kandidater må fremvise gyldig politiattest. Bakgrunnssjekk kan bli gjennomført.


4H er en landsomfattende barne- og ungdomsorganisasjon. I 4H møtes over 10.000 barn og unge i 500 4H-klubber. 4H sitt formål er å skape en aktiv og samfunnsengasjert ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker. Vårt motto er å lære ved å gjøre. Les mer om 4H her.