60% av stillingen er fast og 40% et engasjement ut 2021, med mulighet til forlengelse. 4H Akershus og Oslo har 25 4H-klubber og 400 medlemmer spredt over hele fylkeslaget. Oppfølgning av fylkesstyret, oppstart av nye 4H klubber og rekruttering vil være vesentlige arbeidsoppgaver.

Vi søker en omgjengelig og tydelig person med gode kommunikasjonsferdigheter og digital kompetanse. Er du i tillegg kreativ, strukturert, effektiv, initiativrik og resultatorientert? Jobber du godt både selvstendig og i samarbeid med andre ansatte, tillitsvalgte og frivillige i alle aldre?

Takler du alt fra å holde kurs, skrive prosjektsøknader, jobbe med nettverksbygging, holde orden på økonomi og medlemsregister, ha ansvaret for arrangement og legge til rette for frivillig arbeid? Har du kunnskap om unge menneskers virkelighet og behov i dag? Har du evne til å vise empati med tillitsvalgte og frivillige i alle aldre, forstå hva de prøver å få til og hjelpe de å utvikle seg og lykkes? Har du lyst på en meningsfull jobb i en spennende organisasjon? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Som ansatt i 4H er jobben din å legge til rette for at barn og unge får utvikle seg til samfunnsengasjert og aktiv ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker, samt legge til rette for frivillig arbeid. Tidligere organisasjonserfaring og gjerne fra barn- og ungdomsorganisasjoner som ansatt eller frivillig er en fordel.   

Personlig egnethet opp mot de arbeidsoppgaver som skal løses er vesentlig. Lønn og tiltredelse etter avtale. Arbeidssted for denne stillingen er kontorfellesskap sentralt i Oslo, men det må påregnes mye reising i distriktet. Søkere bør ha førerkort klasse B og det er en fordel å disponere bil.

4H er opptatt av inkludering og mangfold, og vil oppfordre alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, livssyn eller etnisk bakgrunn.

Kontaktperson er regionkoordinator Emma Bodman som treffes på telefon 404 86 233.  
Søknad og CV sendes på e-post til emma.bodman@4h.no senest 9. august 2020.


4H er en landsomfattende barne- og ungdomsorganisasjon. I 4H møtes over 12.000 barn og unge i 550 4H-klubber. 4H sitt formål er å skape en aktiv og samfunnsengasjert ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker. Vårt motto er å lære ved å gjøre.