4H Trøndelag har 85 4H-klubber og 1500 medlemmer spredt over hele fylkeslaget. Oppfølgning av arrangementer og prosjekter i fylket vil være vesentlige arbeidsoppgaver. 
Vi søker en omgjengelig og tydelig person med gode kommunikasjonsferdigheter og digital kompetanse. Er du i tillegg kreativ, strukturert, effektiv, initiativrik og resultatorientert? Jobber du godt både selvstendig og i samarbeid med andre ansatte, tillitsvalgte og frivillige i alle aldre? 

Takler du alt fra å holde kurs, skrive prosjektsøknader, jobbe med nettverksbygging, holde orden på økonomi og medlemsregister, ha ansvaret for arrangement og legge til rette for frivillig arbeid? Har du kunnskap om unge menneskers virkelighet og behov i dag? Har du evne til å vise empati med tillitsvalgte og frivillige i alle aldre, forstå hva de prøver å få til og hjelpe de å utvikle seg og lykkes? Har du lyst på en meningsfull jobb i en spennende organisasjon? Da vil vi gjerne høre fra deg! 

Som ansatt i 4H er jobben din å legge til rette for at barn og unge får utvikle seg til samfunnsengasjert og aktiv ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker, samt legge til rette for frivillig arbeid. Tidligere organisasjonserfaring og gjerne fra barn- og ungdomsorganisasjoner som ansatt eller frivillig er en fordel.   

Personlig egnethet opp mot de arbeidsoppgaver som skal løses er vesentlig. Fylkeslaget har tre organisasjonsrådgiverstillinger, så du vil jobbe i et team sammen med to kolleger. Lønn og tiltredelse etter avtale. Kontorplass avtales nærmere med den som blir tilsatt, per nå har fylkeslaget et kontor på Voll gård i Trondheim og et på InnoCamp i Steinkjer. Det må påregnes en del reising i Trøndelag. Søkere bør ha førerkort klasse B og det er en fordel å disponere bil. 

4H er opptatt av inkludering og mangfold, og vil oppfordre alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, livssyn eller etnisk bakgrunn. 

Kontaktperson er regionkoordinator Marte Gjestvang Olimb som treffes på telefon 92 40 63 60, eller e-post: marte.olimb@4h.no.  
Søknad og CV samt et brev der du kortfattet svarer på spørsmålet «Hvordan motiverer du frivillige» sendes via finn.no (FINN kode: 230557393) senest 1. oktober 2021