Oppdragsbanken er for og av 4H-ere – den skal gjøre det enda morsommere å lære ved å gjøre. Her ligger det allerede mange aktiviteter, men vi vil gjerne ha flere. Alle kan bidra ved å legge inn aktiviteter/oppdrag: Innsending av forslag til nytt oppdrag.

Vi oppfordrer alle som nå legger inn forslag til aktiviteter/oppdrag som egner seg godt i disse korona-tider, om å legge «KOR» først i tittelen. Eks «Kor – Klubbkveld på Face Time».

Oppdragene i oppdragsbanken fungerer utmerket som familieaktivitet, ikke bare som en del av et 4H-prosjekt.
 

Filtrer oppdrag – finn det du liker!

Når du leter etter oppdrag i oppdragsbanken kan du filtrere søket ditt, slik at du finner akkurat det du er på jakt etter. Du kan sortere på kategori, vanskelighetsgrad og tidsbruk. Bruker du filteret er det lettere å finne det som passer dine interesser.
kategorien kultur finner du f.eks;  strikking: 4H-genser, String Art, skultprug og bildemanipulasjon.
 

Tenk nytt og annerledes

I 4H utvikler vi aktiv og samfunnsengasjert ungdom. Vi må alle følge rådene fra helsemyndighetene. Selv om vi ikke skal være på skolen, skal vi fortsatt lære, og selv om all fritidsaktivitet nå er satt på pause, kan vi fortsatt gjøre morsomme og kreative ting med våre klare hoder, flinke hender og varme hjerter. Og vi skal bidra til at flest mulig, fortsatt har god helse.

Vi lever i en annerledes hverdag – da må vi tenke nytt og gjøre ting annerledes. Ungdommer – og spesielt 4H-ere – har en egen evne til å gå nye veier og være banebrytende. Nå har vi en unik sjanse til å vise fram alt det morsomme vi gjør i 4H.