«Together to get there» - Nordic 4H Camp 2021

Bli med til Hallands län (fylke) i Sverige! Halland ligger sør for Gøteborg og nord for Skåne, på vestkysten av Sverige – eller «bästkusten», som de kaller det.

Leiren skal foregå på landsbyda, i Karl Johan, ca 3 mil fra Varberg. Du kan se hvordan svenskene har det på sine landsleire (Rix’19 aftermovie) og følge med på hva de planlegger til nordisk leir på hjemmesida deres (https://www.4h.se/nordiccamp2021/) Gled deg til en ypperlig mulighet for å få venner du enda ikke kjenner!

Rally

I Slovenia kan alumner mellom 18 og 26 år få med seg Rally. Dette er ikke et billøp men ei uke lang samling med læring og moro hånd i hånd i regi av Rural Youth Europe (RYE)

IFYE-utveksling

Har du mottatt plaketten og er mellom 18 – 30 år, er det mulighet for å reise ut som deltaker på International 4H Youth Exchange (IFYE). Da bor du hos vertsfamilier, er en del av familien og opplever landet du besøker og kulturen deres fra innsiden, og ikke som en turist.

Vertsfamilie

Neste sommer kommer det opp mot 35 utenlandske ungdommer som skal bo i vertsfamilier i Norge fra 4 uker og opp til 3 måneder.

De amerikanske ungdommene kommer til oss 25.juni og skal være her fram til 23.juli. IFYE-ene kommer ca midten av juni og er her opp til 3 måneder. Ved å bo ca 3 uker i hver familie og på ulike steder i landet, får IFYE-ene både sett mye av Norge, lært mye om oss, kultur, mattradisjoner og ikke minst hvordan hverdagen fungerer i et annet land.

Vil du ha en ekstra bror eller søster for en kort periode? Det er ufarlig, lærerikt og veldig morsomt! Når du huser en utenlandsk 4H-er, vil du og familien din få ett ekstra medlem og forhåpentlig en venn for livet. Dere vil lære mer om landet personen kommer fra og kanskje oppdage nye måter å se på eget land og kultur på.