Oppfølgning av fylkesstyret, oppstart av nye 4H klubber og rekruttering vil være vesentlige arbeidsoppgaver.

Vi søker en omgjengelig og tydelig person med gode kommunikasjonsferdigheter og digital kompetanse. Er du i tillegg kreativ, strukturert, effektiv, initiativrik og resultatorientert? Jobber du godt både selvstendig og i samarbeid med andre ansatte, tillitsvalgte og frivillige i alle aldre?

Håndterer du alt fra å holde kurs, skrive prosjektsøknader, jobbe med nettverksbygging, holde orden på økonomi og medlemsregister, ha ansvaret for arrangement og legge til rette for frivillig arbeid? Har du kunnskap om unge menneskers virkelighet og behov i dag? Har du evne til å vise empati med tillitsvalgte og frivillige i alle aldre, forstå hva de prøver å få til og hjelpe de å utvikle seg og lykkes? Har du lyst på en meningsfull jobb i en spennende organisasjon? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Som ansatt i 4H er jobben din å legge til rette for at barn og unge får utvikle seg til samfunnsengasjert og aktiv ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker, samt legge til rette for frivillig arbeid. Tidligere organisasjonserfaring og gjerne fra barn- og ungdomsorganisasjoner som ansatt eller frivillig er en fordel.

Personlig egnethet opp mot de arbeidsoppgaver som skal løses er vesentlig. Lønn og tiltredelse etter avtale. Vi kan tilrettelegge for en 100% eller en 80% stilling. Arbeidssted for stillingen avtales ved ansettelse. Det må påregnes en del reising i Agder, og det må også påregnes noe kvelds og helgearbeid. Søkere bør ha førerkort klasse B og det er en fordel om du disponerer bil.

4H er opptatt av inkludering og mangfold, og vil oppfordre alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, livssyn eller etnisk bakgrunn.

Kontaktperson er HR-leder Gro Helene Andersen, som treffes på telefon 975 79 478 og organisasjonsrådgiver Inger Aamunsen Øyen, som treffes på telefon 913 72 778.

Send søknad og CV via finn.no.
Søknadsfrist er 31. januar 2022.


4H er en landsomfattende barne- og ungdomsorganisasjon. I 4H møtes over 12.000 barn og unge i 550 4H-klubber. 4H sitt formål er å skape en aktiv og samfunnsengasjert ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker. Vårt motto er å lære ved å gjøre.