Som vår HR-leder vil du være personalleder for administrasjonsavdelingen og ha det overordnede ansvaret for prosessene i avdelingen, blant annet på økonomi. Du vil også lede HR-arbeidet opp mot alle ansatte i organisasjonen.

Sekretariatet består av 40 ansatte fordelt på 18 kontorer i alle landets fylker, og administrasjonsavdelingen består av fire engasjerte medarbeidere, som arbeider med økonomi, medlemsregister, medlemspleie og IKT.

Du vil få en sentral rolle i å utvikle sekretariatet, med særlig vekt på personaladministrasjon, legge til rette for kompetanseutvikling og sørge for at 4H er en seriøs arbeidsgiver. Vi ser etter en person som kan motivere og engasjere, for å bidra til å nå våre mål om å bli «smartere, større og synlig».

Arbeidsoppgaver:

  • Ansvarlig for god og effektiv organisering av 4H sitt sekretariat
  • Avdelingsleder for administrasjonsavdelingen
  • Planlegging, anskaffelse, utvikling og avvikling av personal
  • Vedlikeholde og oppdatere HR-relaterte rutiner
  • Ansvaret for økonomi og budsjett for 4H Norge
  • Sitte i ledergruppa for sekretariatet

Kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra personalledelse og -administrasjon
  • Erfaring med HR-arbeid
  • God økonomiforståelse og gjerne erfaring fra økonomiledelse
  • Kjennskap til frivillig sektor eller offentlig forvaltning er en fordel
  • God organisasjonsforståelse

Personlige egenskaper:

  • Ryddig arbeidsstil og inkluderende lederstil
  • Gode samarbeidsevner
  • Ser, anerkjenner og utvikler mennesker rundt deg
  • Ønsker å være med å gi 12.000 flotte ungdommer meningsfull fritid

Lønn etter avtale.

Søknadsfrist onsdag 11. desember. Send søknad med CV til gustav.foseid@4h.no.

Ved spørsmål kontakt generalsekretær Signe Lindbråten på tlf. 932 22 335 eller e-post: signe.lindbraaten@4h.no.


4H Norge er en landsomfattende barne- og ungdomsorganisasjon som skal utvikle en aktiv og samfunnsengasjert ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker med ca 12.000 medlemmer. Grunnlaget for organisasjonens arbeid finnes i naturbruksnæringene og lokalmiljøet og drives etter prinsippet «Å lære ved å gjøre».