Er du mellom 15 og 17 år og interessert i å bli kjent med nye mennesker, utforske Nord-Norge og seile med Christian Radich? Eller er du mellom 18-20 år og vil utfordre deg selv til å være med på tur som leder?

4H og WildX skal på tur i sommer og vi lurer på om du vil være med!

Turen er for deg som liker å være utendørs, ønsker bli kjent med nye mennesker, vil gjerne besøke Bodø, går gjerne fottur i fjellet, liker å bade? og prøver gjerne fiskelykken. Du må også ha lyst til å seile med Christian Radich i 4 dager, langs Helgelandskysten. Det er planlagt felles avreise fra Oslo S mandag 22.juli og avreise fra Kristiansund 28.juli. Om det er lettere å møte direkte i Bodø gjør du selvsagt det.  

Du må være forberedt på å bidra (matlaging, rydding, pakking, sette seil osv.). Til gjengjeld vil du garantert bli kjent med nye mennesker, lære noe nytt og få minner for livet.

Merk at det kun er plass til 15 4H-ere i alderen 15-17 år og to 4H-ere i alderen 18-20 år. 
Vi vil etterstrebe balanse i kjønn, fordeling fra hele landet, at de mest motiverte og de som melder seg på tidligst får muligheten til å være med. Turen er også helt gratis, og det inkluderer fra du går ut døren til du er tilbake blid og fornøyd.   

I 2023 hjalp Maja Rød Michalsen og Nora Helene Mæhlum-Johansen fra Bjerke 4H oss med å planlegge. Hvem vil være med i år? Svar gjerne rett i undersøkelsen. 

For spørsmål og mer informasjon, send e-post til rådgiver friluftsliv Jean Philip Svartdahl.