Hva er det?

Vi gjentar suksessen fra 2023 - Velkommen til Insporama 2024! Insporama er årets happening for frivillige voksne i 4H, og ikke minst for opplæring av både nye og erfarne fylkesstyremedlemmer!

Her møter du 4Here fra hele landet, og du vil få et stort påfyll av inspirasjon, ny kunnskap og ferdigheter inn i ditt engasjement i 4H.

Hva skjer?

På Insporama 2024 har vi et utrolig spennende program for dere. Vi har et felles program for alle deltagerne, i tillegg også spesialiserte bolker for de som er frivillige i lokal aktivitet, inkludert klubbrådgivere og andre frivillige, og for nye og erfarne fylkesstyremedlemmer.

De lokale frivillige vil blant annet kunne få påfyll av inspirasjon til nye klubbaktiviteter, inkludert inspirasjon frå Dr. Brinn fra USA. Du kan få lære i dybden om hvordan skape minner for livet for medlemmene våre fra Dr. Locke også fra USA og få inspirasjon om friluftslivaktiviteter i Friluftsliv fra A til 4H. Innledningene fra USA vil bli med norsk oppsummering og gruppearbeid på norsk.

De nye fylkesstyremedlemmene vil få opplæring i en rekke av modulene fra 4H Norges egen og solide fylkesstyreopplæring. De erfarne fylkesstyremedlemmene vil på sin side få mulighet til å blant annet lære mer om konflikthåndtering, bærekraft og trygge arrangement.

Felles for alle deltagerne er blant annet en bolk om inkludering og mangfold, om 4H Norges strategi i den kommende perioden og enda mer.


Her finner du løpende oppdatert informasjon om arrangementet (kan forekomme noen endringer): Program for Insporama 2024

Dette vil du ikke gå glipp av! Ta turen til Insporama 2024!

 


Praktiske opplysninger

Fredag 12. april kl. 17.00 til søndag 14. april kl. 13.00 (kl. 14.00 for de som deltar på landsstyremøtet)
Vi skal være her: Quality Airport Hotel Gardermoen.
Reis så rimelig og miljøvennlig du kan!
Hele arrangementet er alkoholfritt, det gjelder også etter det offisielle programmet på kvelden.

Pris:

  • Kr 4 000,- for frivillige i lokal aktivitet (klubbrådgivere og andre frivillige). Ekstra for enkeltrom.
  • Kr 3 000,- for fylkesstyrerepresentanter (inntil 5 representanter, om flere er med betaler fylket full pris). Ekstra for enkeltrom.

NB! Disse prisene inkluderer reise uansett hvor du bor, overnatting i deilig seng i to netter og masse god mat, pluss ekstremt bra program. 

Vi har et begrenset antall lørdagspass, for de som ikke har anledning til å være med hele helgen. Ta kontakt med Silje Høgelid for informasjon om dette.