I friluftslivets uke kan bli med ut i naturen og delta på spennende friluftslivsaktiviteter som arrangeres av 4H-klubber, lokale lag, foreninger, organisasjoner, friluftsråd og kommuner over hele landet. Målet er å få flere ut i naturen, ha det gøy og skape flest mulig gode minner!

#nattinaturen

Friluftslivets uke kickstartes med #nattinaturen, der hele Norge inviteres til å bli med og overnatte ute. Natt i naturen er en fin mulighet til å gi barn og unge første smak av å sove ute.

#turmedmening

Tur med mening er i likhet med #nattinaturen noe folk kan delta på uansett hvor de bor, og gjøre helt på egen hånd. Tur med mening er en felles dugnad for naturen, der vi oppfordrer til å ta en tur ut og plukke med seg søppel man finner på sin vei.

Oppdag mulighetene der du bor

Gjennom friluftslivets uke setter 4H fokus på at folk skal oppdage friluftslivsmulighetene som finnes i deres lokalmiljø. Målet er at flere skal få oppleve og bli kjent med natur og friluftslivsmulighetene der de bor. Friluftsliv blir stadig mer populært, og vi håper så mange som mulig har lyst til å være med på denne store friluftslivfesten.

Aktivitetetkalender

Se oversikt over aktivteter der du bor i aktivitetskalenderen for Friluftslivet uke (FU). FU uke har blitt arrangert siden 1993, og finner alltid sted fra første helga i september – hvert år. Det er Norsk Friluftsliv og de norske friluftslivsorganisasjonene som står bak friluftslivets uke.