Vi kan ikke bruke den gamle og den nye prosjektplattformen samtidig. Vi overfører derfor alle godkjente prosjekter for alle aktive medlemmer til det nye poengsystemet. Disse prosjekter får tildelt 120 poeng for et juniorprosjekt og 160 poeng for et seniorprosjekt. Aspirantprosjekt er ikke del av det nåværende plakettløpet og får derfor ingen poeng ved overgangen. 

Nesten i mål med plakettløpet? 

Det er mulig å bestille fagskjold sølv og gull i 2024-25 til medlemmer som snart skal ferdigstille plakettløpet. Da kan de fullføre merkene sine på den gamle måten. Disse kan bestilles i 4H-butikken.

Noter disse datoene!

Det er mye som må endres og oppdateres i prosjektplattformen og derfor stenger prosjektplattformen 15. november 2023, etter årets høstfester. Det betyr at det er ekstra viktig at alle digitale prosjekt blir ferdigstilt i løpet av oktober. 

Den nye prosjektplattformen åpnes for alle aktive 4H-ere 1. februar 2024. Da kan vi teste ut plattformen i forkanten for å forsikre at den fungerer som skal. Medlemmer og klubbrådgivere som kunne tenke å bidra som betatestere bør følge med på denne siden!