Kroppene våre liker å bevege seg til rytme! Man kan danse for å uttrykke følelser, trene kroppen og ha det gøy i lag. Oppdragsserien Dans passer godt for de som liker å lære å danse og lære mer om dansestiler. Dersom du søker på oppdrag tagget med «dans», ser du alle oppdragene i denne serien.

Dette er oppdraget for deg som har lyst å lære én dans, for eksempel en dans som trender på sosiale medier eller en dans til skoleballet. Ha du lyst å lære en dansestil, som ballett, swing, tango eller streetdance, da kan du bruke oppdraget Dans: Gå på dansekurs.

Skal du lære dansen alene, eller med en kompis eller en vennine? Skal du bruke sosiale medier for å lære dansen eller lære dansen på en annen måte? Kanskje får du 1-2 timer med hurtigkurs for å lære en dans til skoleballet eller annet arrangement?

Vis gjerne frem hva du ha lært når du avslutter oppdraget! Skal du lage en videosnutt? Eller vise det du har lært til andre? Skal du lære dansen bort til andre i klubben din? Da kan du også bruke oppdraget Dans: Lær bort en dans.