Fotografering er for deg som har lyst å lære hvordan du kan ta fine bilder med et kamera og hva du kan gjøre med disse bildene. Fotograferingsserien gir deg mulighet til å velge ulike temaer for bildene dine.

Vi har laget følgende serier om fotografering og bilder: Fototeknikk, Fotografering, Bildebehandling og Bildepresentasjon. For å sette sammen et prosjekt om fotografering anbefaler vi å velge ett eller flere oppdrag fra alle serier. Hvis du søker på oppdrag tagget med «fotografen», ser du alle oppdrag i disse seriene.


I dette oppdraget skal du ta bilder når du er ute i naturen. Du kan for eksempel ta bilder av fine landskap eller turopplevelser. Du kan også prøve å ta bilder av samme naturmotiv flere ganger i løpet av året, og se hvordan motivet forandrer seg med årstidene.

Tips: For å ta gode bilder i naturen, kan det være lurt å ta en titt på oppdragene med tema "Fototeknikk" før du setter i gang (se for eksempel "Fototeknikk nybegynner: Kameraet mitt" og "Fototeknikk nybegynner: Komposisjon")

Utstyrsliste:

  • Kamera eller mobilkamera
     

Oppdraget er laget etter inspirasjon fra Anne Marie og Hans Ole.