Stad 

Samlinga vært på Fjellseter ungdomssenter i Sykkylven på sunnmøre frå 13. til 15. januar. 2023. 

Rom

De må dele rom med andre, skriv kven du ynskjer å dele med i fritekst-feltet når du melder deg på. 
Det er snakk om 

 • 2 femmannsrom 
 • 1 firemannsrom 
 • 2 tremannsrom 
 • 1 tomannsrom 

Vi vil etterstrebe ynskjer og tilretteleging ved særsklite høver om det er mogleg, gi beksjed om det er nok spesielt som bør takast omsyn til. 

Tema

Tema for samlinga vært noko variert. Mellom anna kjem Stranda raude kors og gjev oss eit kurs i enkel førstehjelp og sunnmøre friluftsråd gjev oss teoretisk og praktisk undervisning i kor viktig leik er for barn og unge. Forhåpentlegvis kan alle ta med seg fleire nye leikar og idear attende til klubben.

Innspel og inspirasjon

I tillegg til dette ønskjer me at klubbane skal inspirera kvarandre. Så om klubben din er veldig flinke på noko eller har gjennomført eit fantastisk arrangement eller tiltak som resten av klubbane i Møre og Romsdal berre må få høyre om vert det sett av tid til at klubbane kjem med korte inspirasjonsforedrag til kvarandre. Har du eit tema du vil snakka om? Send ein mail til leiar.moreogromsdal@4h.no.

Påmelding 

Påmeldingsfrist til samlinga er 15. desember, men ikkje nøl med å melda deg på. Bli med å få ein kanonstart på 4H-året 2023 du også!

Påmeldinga er bindande. Dette betyr at dersom du må melde deg av arrangementet etter at påmeldingsfristen er over (15. desember), må du likevel betale deltakeravgift. Unntaket er dersom du blir sjuk og kan vise til attest frå legen. Dersom dette skulle skje, må du snarast sende epost eller ringe til Hans Ole. 

Har du allergiar, behov for tilrettelegging eller er det andre høve arrangør bør vite om venleg oppgi dette ved påmelding i feltet for helseopplysningar eller fritekst.  

For å melde deg på Inspirasjonssamlinga må du finne fram medlemsnummeret ditt i 4H. Dersom du ikkje hugsar passordet må du klikke på «glemt passord». Nytt passord blir sendt til registrert e-postadresse i medlemsregistret. 

Dersom du er nyvalt klubbrådgjevar, må du registrere deg/melde deg inn i 4H.
Dette gjer du ved å sende e-post til kontingent@4h.no. Oppgje personalia og kva klubb/fylke du er valt inn i. Tilbake får du eit medlemsnummer og kan melde deg på samlinga. 

Pris 

Heile helga med overnatting 1000kr 

Heile helga utan overnatting 500kr 

Ved påmelding vil du i år få 2 val: enten betale med bankkort/VIPPS eller få tilsendt faktura. Faktura-alternativet er for deg som får Inspirasjonssamlinga heilt eller delvis sponsa av klubben. Når du får fakturaen, sender du den vidare til klubben sin kasserar. Faktura blir sendt ut (og lagt tilgjengeleg på "min side") så snart vi klarer etter påmeldingsfristen er ute. 

Program 

Ankomst fredag frå 18.00 

Avreise søndag 14.00

Last ned heile programmet.  (PDF, 563KB)

Pakkeliste:

 • Sovepose (Dyne og sengeklede er ikkje inkludert i prisen og medbringast evt sjølv)
 • Toalettsaker
 • Klede for helga
 • Innesko/tøfler og ønskeleg
 • Kle etter vær (me vert ute nokre timar på laurdag)
 • Skrivesakar om ein ønskjer å notera
 • Godt humør  
 • Handduk
 • Fantastisk humør, erfaringar og inspirasjon du kan dele

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål ta kontakt med fylkesstyret v/

Silje Kristin Stadheim

silje_kristin_s@hotmail.com

Mobil: 98824283

 

Hans Ole Hatle

Leiar.moreogromsdal@4h.no

Mobil: 90091118