Etter to år uten fylkesleir vet vi at det er mange som gleder seg til å reise på fylkesleir igjen. 

"Tållåst på Gålå" er leirens motto, og jammen skal vi snakke sammen og ha det gøy på leir i år! 

Leirområdet er som dere ser inne på et skistadion. Gålå Langrennsarena er kjent for åpningsrenn i langrenn og har hatt både Norgescup og Norgesmesterskap. Nå er det 4H som skal innta arenaen. 

Leiren er åpen for alle som er medlemmer av 4H Oppland. Nå har dere en gylden mulighet til å få med vennene deres inn i 4H og på leir. Det er jo leir som er spennende når en er med i 4H! Det blir kos rundt leirbålet og mange spennende aktiviteter som en kan velge mellom på lørdag. Det blir turdag ned til amfiet ved Gålåvatnet, der det spilles Peer Gynt hvert år. På Gålåvatnet får en mulighet til å bli med og ro en vikingbåt eller ta et forfriskende bad. (Husk å huke av ved påmelding at du får lov til å bade). 

På søndag skal vi spille volleyball og dra tau. Hvem er den sterkeste klubben i 2022?

Påmeldingen åpner 2. mai og fristen er forlenget til 31. mai. 

Lading av mobil blir tilgjengelig på leirkontoret. Husk å sette mobilen på lydløs

Kiosken tar i mot kontanter da ikke alle medlemmene har tilgang på Vipps. Ta med mynter, 50-lapper og ikke større sedler da kiosken fort går tom om alle kommer med 200-lapper første kvelden og skal handle for 20 kr. 

AKTIVITETER PÅ LØRDAG

Under dokumenter til høyre kan du lese om de ulike aktivitetene. Noen har egenandel og noen har aldersgrense. Det står beskrevet hva dere skal gjøre og hva dere må ha med av utstyr i vedlegget til høyre (under dokumenter). Kan være kjekt å se på de ulike aktivitetene før dere bestemmer dere og logger inn for påmelding. Noen aktiviter blir fortere fulltegna enn andre. Finner du ikke igjen aktiviteten din er det fordi det ikke er igjen flere plasser. 

Fulltegna aktiviteter: paintball, vennskapsbånd, klatring før lunsj

Noen aktiviteter er fjernet for påmelding da det ikke var noen påmeldte før påmeldingsfristen 15. mai. 

Det ligger også et dokument som heter «praktisk info». Der er det mye praktisk info om leiren. 

PÅMELDING: 

Du må ha brukernavn (medl.nr) og passord for å logge inn. (ledere på leir må få medlemsnummer og be om passord. Mange har medlemsnummer som pårørende til medlemmer - dere kan bruke det, evt ta kontakt med 4H kontoret).

Utenfor STATUS velger du deltakerekategori. Det er det som avgjør hvor mye du betaler for å delta på leir. (ledere må legge ut leiravgiften og få den refundert av klubben i etterkant). 

Leiravgifta er 1000 kr for alle deltakere. Ledere betaler 600 kr. Er det småsøsken som må være med på leir koster det 600 for disse også. (leder og småsøsken velger ikke aktivitet - dere velger aktiviteten leder på leir) 

Etter at du har funnet rett kategori krysser du av for bildebruk.  Deretter velger du aktivitet. Enten en heldag- eller to halvdagsaktiviteter (før og etter lunsj) (du får feilmelding om du velger galt. Det du velger blir din aktivitet på leir. Finner du ikke den aktiviteten du ønsker er den allerede fulltegna og du må velge noe annet. Det er fem aktiviteter som har egenandel og den betaler du ved påmelding. Disse er paintball (400 kr), mat på vikingvis (100 kr), Badeland (90 kr) og hest (500 kr)