Er du nysgjerrig på 4H? Hjertelig velkommen til 4H! I 4H får du prøve deg på en mengde ulike aktiviteter, være med på leir, ha prosjekt som du velger helt selv og du blir kjent med mange andre 4H-ere. Du kan også være med i klubbstyret og bestemme hva din klubb skal drive med, besøke en 4H-gård eller reise på utveksling til fjerne land (for de over 16/18 år).

Les mer om 4H her på nettsidene, sjekk ut 4H Norge på Instagram og Facebook – og ta gjerne kontakt med 4H-klubben der du bor for å høre når neste 4H-møte er.

PS: Alle som melder seg inn og betaler medlemskapet sitt nå, får neste års medlemskap på kjøpet og en velkomstgave (4H-T-skjorte) i posten.

Meld deg inn her!

Er du medlem? Verv en venn!

I denne perioden skal vi ALLE – store og små 4H-ere over hele landet – verve nye medlemmer til verdens beste barne- og ungdomsorganisasjon.

Kanskje du kan ta med enn venn på neste 4H-møte?

Alle som verver et nytt medlem, får en grønn 4H-t-skjorte i posten i slutten av januar. Hvis du verver tre nye medlemmer, får du i tillegg en 4H-forundringspakke!
 

Sitter du i klubbstyret eller er klubbrådgiver?

I 4H har vi det gøy, lærer nye ting, får opplevelser vi aldri glemmer og venner for livet. Dette må flere barn og unge få være med på!

Alle klubber oppfordres til å ha et åpent arrangement i november eller desember. Inviter alle barn og ungdommer i området der klubben holder til. Kanskje er det flere som vil være med på alt det sosiale, morsomme og aktive dere driver med.
 

Mer info og vervemateriell

Mer informasjon om vervekampanjen (PDF, 1MB).

Trenger du plakater, vervekort eller brosjyrer? Det finner du i nedlastingssenteret vårt.

Har du spørsmål? Kontakt 4H-kontoret eller fylkesstyret i ditt fylkeslag.

Se også ressurssidene for mer info om verving.