For å unngå tekniske problemer, har vi økt serverkapasiteten i denne perioden, men det kan likevel være lurt å unngå at for mange prøver å logge seg på prosjektplattformen samtidig.

Husk at bildene du laster opp ikke kan ikke være mindre enn 400 x 400 piksler eller helst ikke større enn 5 MB. For å vise videoer i prosjektet ditt, må du ha en YouTube-konto. Det er mulig å opprette en privat konto. Er du under 18 år, må du ha samtykke fra en foresatt. Eller kanskje klubben allerede har en YouTube-konto?

Dersom et medlem ikke får jobbet i prosjektplattformen, kan det være at prosjektplanen er levert, men at den enda ikke er godkjent. Klubbrådgiver må godkjenne planen i prosjektplattformen, før medlemmene kan jobbe med gjennomføring. Prosjektplanen må også være godkjent før en ser prosjektet i medlemsregisteret og på høstfestlista.

En klubbrådgiver kan invitere en ekstern person til å vurdere 4H-prosjektet, men det er klubbrådgiveren som skal gi den endelige sluttvurderingen.

Bruk informasjonssidene  om du lurer på noe; der kan du finne kom-i-gang presentasjonen, steg-for-steg veiledere og våre opplæringsvideoer på YouTube.