Vi har nå kartlagt hvor mange klubber som meldte seg på innen fristen og reservert hallflater ut fra dette. Det er plass til 7 lag til. Vil dere være med likevel? Send Gunnhild en mail eller sms.
Her er det førstemann til mølla! Ny frist for etterpåmelding er 17. september. Bli med! :-)

 

gunnhild.h.landro@4h.no

Tlf: 952 02 169

 

 

 

 

HUSK å melde deg på i PROFIXIO også slik at FRAM IL kan få dere inn i turneringsoppsettet.


Påmelding av lag TO STEDERPåmeldingsfrist 7. september

  • Kun en person skal melde på lag i medlemsregisteret via arrangementet på våre nettsider her, trykk på den grønne knappen. Skriv i tilleggsopplysninger hvilke klubb du melder på og velg antall lag som et tillegg, 800,- per lag. Faktura sendes til klubben etter turneringa. 
  • Vi er så heldige å ha fått et samarbeid med FRAM IL og deres ungdommer som skal ordne kampoppsettet denne natta, det betyr at dere også må melde dere på via denne lenken for å bli med i kampoppsettet (OBS: husk en påmelding for hvert lag):
    https://www.profixio.com/app/nattvolley-2023-i-stjordalshallen-4h
  • Om turneringa blir fulltegna har vi plass til 64 lag. Hvis det er mange påmeldte lag per klubb må vi prioritere slik at alle klubber får spilletid.
  • Stjørdalshallen må ha beskjed ved eventuell avlysning 14 dager før, derfor er fristen 7. september, da må vi gi beskjed om hvor mange baner vi trenger. Det vil være mulig å melde på lag frem til 17. september, med forbehold om at det er plass.

Alle lag skal være med å dømme hverandre, vi inviterer derfor til et kurs på teams også:
 

 

Regelkurs/dommerkurs à 20. september kl. 20.00 - 22.00

Dere skal dømme hverandres kamper, dere stiller med 1. og 2. dommer samt noen til å føre poengene, oppsett på dette skal gå opp med kampene. Deretter skal dere rapportere til et hovedsekretariat bestående av gjengen i FRAM IL. Vi ønsker at alle skal ta et regelkurs med grunnleggende regler i volleyball før turneringa og setter opp et kurs onsdag 20. september klokka 20.00-22.00! Vi har fått med oss FRAM IL til å gjennomføre regelkurset og håper så mange som mulig stiller, slik at dere alle har en felles forståelse av spillestil. Følg denne lenken for å delta: https://4h.no/trondelag/arrangementer/nattvolley-2023-regelkurs-for-alle?instance=0
Har du problemer med pålogging til regelkurset denne kvelden? Ring Ingar Norvik fra FRAM IL på telefon: 97062440