I Øvre-Forra nasjonalpark, drøyt to kilometers gange fra parkeringsplassen innerst i Heståsdalen ligger Roknesvollen 4H-seter. En fin spasertur for både store og små. Stien er dessverre ikke egnet for rullestoler og barnevogner da den går i gamle bekkeleier og på smale klopper i myra.

I hele sommersesongen, fra 19.juni til 15.august har de åpent for salg av kaffe og skjeiblakak hver dag mellom klokka 11 og 16. På vollen kan en nyte kaffen eller safta, kaste lasso, spille fotball, se på dyra eller leie enkel overnatting i Kanstadbua. I Storelva et par kilometer fra vollen har de kanoer til utleie.

Lørdag 19.juni er det BUFERSDAG til vollen, da skal alle dyra fraktes innover for sommeren. De starter fra parkeringa i enden av veien ca. kl 11. Da er det oppmøte og imottagelse av dyra, og Levanger Spellmannslag spiller noen slåtter. Avgang med dyrene er ca kl 12.00 (litt avhengig av bl.a. dyrenes ankomst), det trengs hjelp til å frakte både dyr og utstyr inn til vollen, så bli gjerne med! I år blir det både geiter, griser, høner, kalver, kattunger, samt anda Donald som skal bli med og bo på Roknesvollen i sommer. Inne på vollen står Frol Bygdekvinnelag for salg av kaffe og skeiblakak denne dagen.

Velkommen!