Tilbudet kan “bestilles” som en klubbkveld, på en ettermiddag, en dag eller en hel helg med aktiviteter i regi av en eller flere av våre helt nye Friluftsalumner.

Friluftsalumn er HELT GRATIS for klubbene! Det er lagt opp til 4 forskellige temaer man kan velge mellom, avhengig av ønsket lengde på klubbmøtet. Ettermiddag - 1 aktivitet, lørdag eller søndag - 2 aktiviteter, eller hel helg - alle 4 aktivitetene.

 

TEMAER Å VELGE MELLOM
- Teambuilding, aktiviteter som bygger på samarbeid og kreative løsninger.

- Mat på bål, aktiviteter om bålfyringmetoder og spennende mat på bål.

- Kreativitet i naturen, aktiviteter med å lage ting/kunst, leirplass og sporløs ferdsel

- Friluftsferdigheter, aktiviteter der man lærer grunnleggende friluftsferdigheter.


Det vil også være mulighet for å delta i konkurranser (med KULE PREMIER!), masse lek, bli kjent med noen av fylkets alumner og ikke minst ha en herlig friluftssamling med klubben din og evt. dine naboklubber. Det er mulig å søke sammen med flere klubber i nærheten

HVORDAN SKAFFE EN FRILUFTSALUMN?
Send oss en "søknad/interessemelding" via denne linken, og vi tar kontakt!

 

Førstemann til mølla!
Vi skal selvfølgelig gjøre vårt beste for at alle som vil får besøk, men vi forbeholder oss retten til å si nei dersom kapasiteten til alumnene ikke strekker til. Det kan derfor være lurt å være tidlig ute!

NB! Vi gjør oppmerksom på at klubbene må stille med voksne/klubbrådgivere på lik linje som dere har vanlige møter/samlinger. Friluftsalumnene tar kun ansvar for aktiviteten.


For ytterligere spørsmål ta kontakt med fylket på 4htrondelag@4h.no