Ønsker du at dine barn skal lære om friluftsliv, lek i nærnaturen og bærekraftig handling for natur og miljø? Da er kløverklubben Brårød 4H noe for dere! 

Kløverklubben Brårød 4H er for barn mellom 4-10 år. Klubben har møte 8 ganger i året hvor det blir to timer med lek, læring og hygge. Medlemmene må ha følge av en voksen, men foreldre, foresatte og besteforeldre er velkommen til å være med slik at man kan få kvalitetstid med barn og barnebarn.  

Kløverklubbens permanente naturplass ligger i skogkanten, på Brårød 4H-gård i Ville Vakre Våler. Dette gir flotte muligheter til lek, aktiviteter og fysiske utfordringer. Klubben har også tilgang til gårdens kjøkkenhage, drivhus, bålhus og grillhytte. Gården ligger i Tveterkroken, 7,8 km fra helse og sosialsenteret i Våler mot Mørk Golfbane. Nærmeste nabo er Den sorte Havre, Østre Tveter gård og Belgen gård og smie. 

Medlemskontingenten (én gang i året) består av kløvermedlemskap (forsikringer og aktivitetsbok 120,- kr) og aktivitetsavgift (500,- kr) på til sammen 620 kr.  
Blir man medlem etter 1. september, gjelder medlemskapet resten av kalenderåret, pluss hele påfølgende år. Søskenmedlemskap koster totalt 350 kr (forsikringer og aktivitetsbok 120,- kr og aktivitetsavgift 230,- kr). 

 

Informasjon om møtene i Brårød 4H blir lagt ut på Brårød 4H-gård sin facebookside: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057440058485 

For mer informasjon kontakt Lise Halvorsen, Brårød 4H-gård, mobilnummer 95734512 

 

Enkelte klubber i fylket har også tilbud for kløvermedlemmer. Ta kontakt med din lokalklubb eller fylket for info om dette.