Påmeldingen åpner mandag 27. februar kl. 09.00. Påmeldingen er bindende. Avmelding etter 19. mars refunderes ikke. 

Årets tema er "DET VAR EN GANG". Hva mener vi nå? Jo, at ved hjelp av fortellerkunst skal dere lære å snakke om 4H til andre. Hvorfor er dere med i 4H, hvorfor vil dere at andre skal bli med i 4H?  Hilde Johanne Aafoss (jobber til daglig som kursholder i historiefortelling og presentasjonsteknikk) vil bruke ulike metoder for å få dere til å fortelle historier fra 4H. Disse historiene vil dere sette sammen til en måte der dere blir tryggere i rollen om å fortelle om 4H og hvorfor flere bør bli med i 4H. Etter å ha sett hvordan påmeldingen har utviklet seg har vi endret litt på planene og avlyst kursbolken med henne på lørdag. Vi flytter opplegget til søndag slik at alle får blitt med og lært av henne. 

PÅ SØNDAG skal hun holde en workshop med alle der dere skal lære hvordan dere gjennom historiefortelling lærer å snakke om 4H.  

Andre kurs vi tilbyr i år er: Smiing, kokkekamp, volleyball, sømkurs, friluftsliv, bli med i fjøset til kua og sauen på Prestseter, stell og vedlikehold av motorsag/hogstsimulator, styrketrening.

Noen kurs er allerede fullbooka, men det er mange ledige plasser på andre spennende kurs. 

Men hva i alle dager er et storkurs? 4H Oppland har to hovedkurs i året. Et med styreverv og et med ulike emner/fag. Storkurset samler 4H-ere fra hele fylket fra 12 år og oppover til sosial og faglig helg. Årets kurs blir på Lena-Valle VGS 24.-26. mars. Skolen er en naturbruksskole med mange 4H-ere som elever. 4H-erne skal sove i klasserom og ellers ha det gøy i fellesområdet i festsalen og kantina. 

Kristin Alfstad var med 4H til Gambia i vinter. Hun vil fortelle om turen, opplevelsene og inntrykkene hun fikk. Annet hvert år reiser 4H til Gambia på studietur. Kanskje har du lyst til å bli med neste gang eller bare er nysgjerrig på hvordan 4H er i et annet land. 

Lørdagskvelden blir det festmiddag der temaet er: kle deg ut i noe knyttet til bokstaven i fornavnet ditt. Etterpå blir det aktiviteter i festsalen. 

Skautrollet 4H har tatt på seg rollen som vertsklubb og står for alt fra matservering til renhold. 

For deltakere fra Gudebrandsdalen blir det buss fra Vinstra som stopper på Hundorp, Ringebu, Kvitfjelltunet (Fåvang) og evt hvis noen fra Maiblomen 4H vil være med på Vingnes eller Vingrom. 

For deltakere fra Valdres kan dere ta buss fra Fagernes til Gjøvik og ringruta videre til Lena.