Røyskatten 4H holder til på Disenå i Sør-Odal! Alle medlemmer i 4H Hedmark, og medlemmer under 14 år i 4H Oppland er hjertelig velkomne til å delta. 
Følg også med på oppdateringer direkte på: Full fræs i Odal'n - fylkesleir 2023 | Facebook

Alle fagaktivitetene ligger i Kørken, på høyre side her. 

Det er også satt opp egen t-skjortebestilling for fylkesleirt-skjorter her.

Er klubben i gang med å planlegge å reise på leir, eller vet at de skal reise? Start allerede nå med å planlegge hvilke voksne som kan tenke seg å være med. Klubbene skal ha med 1 voksen leder per 10. deltaker, og minimum 2 voksenledere fra hver klubb.

Som voksenleder/ledsager er det viktig at du ikke melder deg på aktivitetene (fyller plassene), men skriver i friteksten om du følger barnet ditt på aktiviteten, og skriver fullt navn på barnet. Å melde seg på som ledsager krever ledsagerbevis. Du må ha eget medlemsnummer for å melde deg på leiren. Dette får du via support@4h.no. Skriv navn, nummer, e-post og adresse når du ber om medlemsnummer :) 

Økonomi skal ikke være en hindring for å delta på leir i 4H. Trenger du, eller noen i klubben støtte til å være med på leir kan du enkelt lese mer og søkte støtte her: Deltagerstøtte - 4h 

Nordisk leir blir i år i fantastiske Lom i Oppland. I år er vi også så heldige at vi inviterer aspiranter og juniorer under 14 år fra 4H Oppland til å delta på fylkesleiren hos oss. Da det ikke blir arrangert fylkesleir i Oppland. Det betyr at 4H-medlem som er aspiranter og junior under 14 år fra 4H Oppland blir invitert og er hjertelig velkomne til fylkesleiren i 4H Hedmark.

Prisøkningen for sen påmelding er utsatt til mandag 22. mai, ellers se Facebooksiden og Kørken for utfyllende informasjon.