Søndag 25.oktober samlet klubben seg for høstfest i Lom. Det ble gjennomført tradisjonell høstfest med godt oppmøte på ca. 50 stk. Blant disse var medlemmer, foreldre og besteforelde. Til og med tidligere medlemmer stilte opp på klubbens høstfest.

Jakt, fangst og friluftsliv preger medlemmenes interesse i klubben. Et av medlemmene, Stian, bød fram smak av selvkutt rein som smakte utrolig godt! Det var underholdning med toraderspilling, sketsj og quiz. To av klubbens medlemmer mottok plakettnåla, Hans Shoflin og Siri B. Kvandalsvoll.

På høstfesten var det én spesiell person som fikk ekstra oppmerksomhet, nemlig klubbrådgiver Ruth Edel Kvålshagen. Hun ble dildelt æresdiplom av 4H. Noe av det som kom frem i søknaden om ærediplom til Ruth Edel var blant annet hennes viktige rolle i mange år klubben.

"Hun fikk plaketten i 1996, startet som klubbrådgiver i Fjelldronning 4H i 2000 og har vært det siden, med unntak av 2005. Man kan kalle Ruth Edel en nøkkelperson i klubben i Bøverdalen. Hun er positiv til alle aktiviteter, hun ordner alt som har med papirer og data i klubben, samarbeider godt med klubbrådgiver B, samt at de tfyller hvernadre godt i arbeidet med klubben."

 

Følgende bilder er av Ruth Edel Kvålshagen med Fjelldronning 4H i bakgrunn, utstilling av friluftsliv og ut, samt bilde av plakttnål mottakere Hans Shoflin og Siri B. Kvandalsvoll.