I gjennom året har alle hatt mulighet til å nominere kandidater som dere mener er verdi å bli årets frivillig i 4H. Fra Oppland er det nominert hele fire kandidater. Totalt er det nominert 24 stykker. 

4H Oppland føler seg heldig som har så mange solide klubbrådgivere om har blitt nominert til prisen og gratulerer.

Alle nominerte har fått en oppmerksomhet med lokalmat som vi håper dere kan kose dere med i tiden fram mot jul. 

De nominerte fra Oppland er:

Rønnoug Tvindsæther Øverli, klubbrådgiver i Tingelstad 4H. 

I bakgrunnen for nominasjoner står det: Har lagt ned en enestående innsats for Tingelstad 4H i en årrekke. Alltid positiv, løsningsorientert, postiv og raus. Enorm stå-på-vilje og gjør all administrasjon for en stor klubb som i mange år har hatt rundt 45 medlemmer. 

Alle nominerte har fått en oppmerksomhet med lokalmat som vi håper dere kan kose dere med i tiden fram mot jul 

Rønnoug T. Øverli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monica A. Kornum, klubbrådgiver i Jevnaker 4H

I bakgrunn for nominasjonen står det: Jevnaker 4H er en av våre vitale 4H klubber på Hadeland med god vekst og stor evne til å etablere lavterskeltilbud for barn og unge i kommunen i samarbeid med andre lag og foreninger. Der har Monica Aschim Kornum vært en primus motor i mange år. Klubbens facebookgruppe og innslag i lokalavisa Hadeland - er en attest i seg selv. I år kjempedugnad i regi av Jevnaker 4H for å etablere en naturmøteplass for klubben og bygda. Den var offisielt åpnet 27. september nå i høst. Klubben feiret 20 års jubileum 11. juni. 

 

 Monica og Ingebjørg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aina Haug Kløvrud, klubbrådgiver Skautrollet 4H

I bakgrunn for nominasjonen: Aina var en av initativtakerne til å starte Skautrollet 4H på Eina i 1999. Siden har hun vært med som klubbrådgiver i alle 22 årene. Aina har sittet i fylkesstyret og leder valgkomiteen i 4H Oppland. Hun har vært med og arrangert tre fylkesleire på Eina. Skautrollet 4H har i en årrekke vært teknisk vertsklubb for Storkurset i Oppland. Her har Aina vært primus motor. Skautrollet 4H er en veldreven 4H-klubb takket være Aina sin evne til å se alle og motivere 4H-erne til å gjøre en innsats. 4H Oppland har mange kursinstruktører fra Skautrollet 4H da de har fått en god og grundig styreopplæring i egen klubb. Aina er et JA- menneske. Tidligere i sommer fikk hun frivillighetsprisen Einadagene utdelt av Eina Bygdeungdomslag, "mor Aina" kan en lese om i Toten Blad. 

Hun har vært med og gjort klubben synlig i lokalmijøet med Friluftsfestivalen på Raufoss under friluftslivets uke. På Stenberg Museum har Skautrollet 4H vært aktive. De deltar også på Einadagen. Klubben har hele tiden vært av de største i fylket. Medlemmene blir tatt godt i mot og får være  med på mye spennende. De har medlemsdag ved Einafjorden, actionhelg med overnatting og innspurt av 4H-prosjekter, de har eget klubblokale på Folkvang som de har pusset opp og mye mer

Aina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miriam Dammen Haugen, klubbrådgiver Ildjarnstad 4H

I bakgrunn for nominasjonen: Miriam har selv vært aktiv i 4H, mor til tre 4H-ere og sist, men ikke minst klubbrådgiver A og pådriver i en årrekke. Hun har holdt hjulene i gang, tatt initativ og hjulpet styremedlemmene til å utføre oppgavene sine. Hun har nå etter å ha prøvd seg i flere år, endelig bestemt seg for å slutte som klubbrådgiver. En ekstra påskjønnelse og takk er på sin plass 

Miriam