4H er en landsomfattende barne- og ungdomsorganisasjon. I 4H møtes over 12.000 barn og unge i 550 4H-klubber. 4H sitt formål er å skape en aktiv og samfunnsengasjert ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker. Vårt motto er å lære ved å gjøre.

Liker du å jobbe med barn og unge, skape engasjement og samhold gjennom ulike aktiviteter? Er du opptatt av levende lokalsamfunn? Da bør du lese videre.

Vi søker en omgjengelig, initiativrik, strukturert og tydelig medarbeider som brenner for barn og unge. Er du i tillegg kreativ og jobber godt både selvstendig og i samarbeid med andre kolleger, tillitsvalgte og frivillige i alle aldre? Vi søker deg som liker å jobbe med nettverksbygging, kan ha ansvaret for arrangement og kan legge til rette for frivillig arbeid. Har du kjennskap til organisasjonsarbeid enten som ansatt eller frivillig? Relevant utdanning fra høyskole eller universitet til være en fordel, men personlig egnethet og erfaring vil bli tillagt stor vekt ved tilsetting.

Vi har ledig en midlertidig stilling i 50% organisasjonsrådgiver i 4H Oppland med snarlig oppstart og varighet til 1.juli 2024.

Stillingen går fint å kombinere med andre jobber og/eller studier. Lønn og tiltredelse etter avtale.

4H Oppland har kontorsted Lillehammer, men arbeidssted for stillingen avtales ved tilsetting. Det vil kunne legges til rette for fjernkontor eller hjemmekontor. Det må påregnes en del reising, kvelds- og helgearbeid. Søkere bør ha førerkort klasse B og du bør disponere bil.

Som ansatt i 4H er vår jobb å legge til rette for at barn og unge får utvikle seg til en samfunnsengasjert og aktiv ungdom, samt legge til rette for frivillig arbeid.

4H er opptatt av inkludering og mangfold, og vil oppfordre alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, livssyn eller etnisk bakgrunn.

For mer spørsmål kontakt 4H Oppland v/organisasjonsrådgiver Turi Elise Kaus, 92057317, turi.elise.kaus@4h.no eller regionkoordinator for Midt Trine Walleraunet, 40074487, trine.walleraunet@4h.no.

Søknadsfrist 10.oktober 2022.