For å kunne melde seg på sommerklubb må du først være innlogget som medlem. Dersom du er medlem i en 4H-klubb fra før bruker medlemsnummeret ditt og logger deg inn som vanlig. Om du ikke er medlem i en klubb fra før, melder du deg først inn som arrangementmedlem under «Bli med i 4H». Videre velger du den sommerklubben du skal bli med på. Når du melder deg inn i 4H må medlemskapet først godkjennes av 4H Norge. Dette gjøres manuelt, og det kan derfor noen ganger ta litt tid før du får tilsendt medlemsnummer. Når du mottar dette kan logge deg inn oppe til høyre på hjemmesiden, og melde deg på arrangementet du ønsker å delta på.

 

Praktisk informasjon:

 • Vi blir 14 barn og to voksne hver uke
 • Fra mandag til og med fredag
 • Vi åpner klokken 08.00 og barna må være hentet før klokken 16.00
 • Ta med klær barna kan bruke i fjøsen, støvler, regntøy og ullgenser. Husk nok skiftetøy. Vi er ute hver dag uansett vær. Klærne kan være på gården hele uka.
 • Frokosttid fra 08.0009.00, ta med matpakka. Melk, lunsj og frukt får barna på gården.
 • Når det gjelder korona følger vi de anbefalingene som blir gitt av det offentlige.

Alder: Barna må være ferdige med 2. klasse (Født 31.12.2014 eller tidligere)

Temauker

 Uke 26: Hest

              Ansvarlig: Kristin og Maria

 • Fjøsstell, stelle hest, ri, tur og utelek (NB: dette er ikke rideleir)

Uke 27: Hest

              Ansvarlig: Kristin og Maria

 • Fjøsstell, stelle hest, ri, tur og utelek (NB: dette er ikke rideleir)

Uke 28: Friluftsliv

              Ansvarlig: Maria + en til

 • Fjøsstell, turer i nærmiljøet, mat på bål, lek og aktiviteter

Uke 31: Fjøs

              Ansvarlig:

 • Fjøsstell, bli kjent med dyrene på gården, utelek og aktiviteter

Uke 32: Fjøs/Nærområdet

              Ansvarlig: Kristin + en til

 • Fjøsstell, turer i nærområdet, utelek og aktiviteter

Påmelding og kontaktinfo:

Du melder deg på elektronisk påmelding via 4Hs hjemmeside www.4h.no.   Klikk : Hva skjer, arrangement,  velg fylke , velg ønsket uke og fyll ut alle opplysninger. Hvis deltakeren har vært med før bruk samme medlemsnr, se tidligere faktura. Har du spørsmål, kontakt 4H-gården på mail,  post@bodin4hgard.org.  Er det forhold vi burde vite om må det gis beskjed ved påmelding. Eks: allergi, sykdom, og lignende. Påmeldingen er bindende.

Betaling

Sommerklubben arrangeres av Bodin 4H-gård i samarbeid med 4H Nordland, og det koster kr. 2300,- pr uke. Beløpet består av deltakeravgift kr. 2200,- og medlemskap i 4H Norge kr. 100,-. Medlemskapet er et såkalt arrangementsmedlemskap, som registreres under 4H Nordland og gjelder fram til 31.12.22. Det gir bl.a. en ekstra forsikringsdekning, informasjon fra 4H-klubbene og medlemsbladet Aktivitet ut året. Medlemmer i 4H-klubben betaler ikke dette. Beløpene må betales før deltakelse i sommerklubben. Faktura kommer på e-post.

4H er for alle! Dersom du trenger noen form for tilrettelegging, så ta kontakt med gården.

Deltagerstøtte

Økonomi skal ikke være en hindring for å delta på 4H sine aktiviteter – alle som vil, skal være med. Det er nå mulig å søke om deltakerstøtte for aktiviteter og prosjekt. Søk deltagerstøtte her