Enda et nyhetsbrev i april?

Hei alle sammen! Det er rare tider med mye informasjon fra mange ulike kanaler. Vi skjønner at dette kan være forvirrende. Derfor samler vi viktig informasjon til dere i klubbene i enda et nyhetsbrev denne måneden. Håper dere holder motet oppe der ute. Vi har trua på dere!

 

Under åpen himmel

En av måtene 4H feirer bursdagen sin på 4. mai, er å sove ute under åpen himmel den nærmeste lørdagen, altså 2.mai i år. Klubbene kan jo ikke ha et felles opplegg, men vi håper at dere kan oppfordre medlemmene til å sove ute. På verandaen, i skogen, i hagen. Alt er mulig! Oppfordre også til å legge ut bilder og filmer med #vier4H. 4H Nordland har dratt i gang en liten konkurranse: Sov ute helgen før 4.mai (2.-3.mai) og publiser et bilde eller film på Instagram eller facebook med emneknaggene #vier4h og #4hnordland og tagg @4hnordland i bildet ditt. Innsendingsfrist 4. mai. Vinnere trekkes 12. mai.

Hvis du ikke har åpen Instagram- eller facebookprofil, kan du sende oss bildet ditt på melding til 4HNordland på Instagram eller 4H Nordland på facebook.

 

4H Norge har også opprettet et facebook-event med direktesending 2.mai. Her kan alle sende inn bilde og video av noe gøy i forbindelse med overnattingen.

 

Detter er en gylden mulighet til å vise fram 4H. Kontakt lokale medier og få de til å skrive om 4H. Vedlagt ligger en pressemelding dere kan bruke.

 

4. mai- 4H-dagen!

Mandag 4. mai har 4H bursdag. Da oppfordrer vi alle 4H-ere til å kle seg i 4H-klær eller vise fram 4H på en annen kul måte.Vi er stolte 4H-ere og vi vil vise frem den fantastiske organisasjonen vår?! Legg ut bilder og del! Husk #vier4H.

 

Klubbrådgiversamling

Mandag 27.04 hadde vi vår første digitale klubbrådgiversamling i Teams. Det fungerte veldig bra! Der kunne vi dele erfaringer, stille spørsmål og bli klokere sammen. Vi kjører flere slike digitale klubbrådgiversamlinger fremover, og den neste samlingen kommer til å være 05.04. kl 18.00. Temaet er 4H prosjekter, og Monika Swigon fra 4H Norge vil fortelle om hvordan 4H jobber med digitale 4H prosjekter fremover. Alle dere klubbrådgivere har fått innkalling til disse møtene. Vi oppfordrer alle til å delta! Før møtet bør dere ta en titt på disse opplæringsvideoene om digitale 4H prosjekter.

2020 er et overgangsår, så det er fortsatt mulig å bruke de gamle prosjektheftene. Likevel håper vi at så mange som mulig velger å prøve seg på digitale prosjekter.  Jo flere som tester det nye systemet, desto bedre er muligheten for tilbakemelding dirkete fra klubber og medlemmer. Dersom du gikk glipp av forrige møte kan du se videoopptak her.

 

 

Viktige datoer

02.05.2020- Under åpen himmel

04.05.2020- 4H-dagen

25.05.2020-Klubbrådgiversamling i Teams

29.06.2020- Klubbrådgiversamling i Teams