DAGSKURS

Foredling Frukt og Bær

Bli med å lage saft og syltetøy av bær frå Hardanger! Kanskje lager vi laurdagssnop! I tillegg besøker me Syse gard for å smake på lokale produkter.

SAMAN SKAL ME :

  • LÆRE OM ULIKE FOREDLINGSMETODAR AV FRUKT OG BÆR. 
  • SMAKA PÅ ULIKE LOKALE PRODUKT
  • LÆRE OM HYGIENE
  • LAGE SAFT, SYLTETØY OG GELÈ. Alle får med seg saft og syltetøy heim.
  • LAGE LUNSJ
  • OG ME ÈT SJØLVSAGT GOD MAT SAMAN OG SMAKAR PÅ ALT SOM VERT LAGA!

 

 

NÅR

13. november 2021

Oppmøte kl. 09.30-10.00

Programmet startar kl. 10:00 -16:00

 

KOR

Hardanger Produksjonsskule

Hjeltnesvegen 185, 5730 ULVIK

 

 ANSVARLEG

Guro-Kristina Batta Bjørnstad

4H Hordaland; Mobil 99405269

 

ALDER

Juniorar og seniorar

Født 2009 eller tidlegare

 

PRIS

500

 

ANTAL DELTAKARAR

Max 10

 

PÅMELDING:  Via: 4H Hordaland.no

Viktig å gje beskjed om allergiar ved påmelding

PÅMELDINGSFRIST: 3. november

 

TA MED: Forkle, innesko og hodeplagg

 

SPONSORAR:

Hardanger Produksjonsskule

Studieforbundet Natur og Miljø

Vestland fylkeskommune

Logo Vestland fylkeskommune