4H Hedmark har ca. 30 4H-klubber, to 4H-gårder og aktiviteter spredt over hele fylket. Oppfølgning av fylkesstyret, oppstart av nye 4H klubber og rekruttering vil være vesentlige arbeidsoppgaver.

Vi søker en omgjengelig og serviceinnstilt person med gode kommunikasjonsferdigheter og kjennskap til digitale arbeidsverktøy. Er du i tillegg kreativ, strukturert, effektiv, initiativrik og resultatorientert? Jobber du godt både selvstendig og i samarbeid med andre ansatte, tillitsvalgte og frivillige i alle aldre?

Håndterer du alt fra styrearbeid, prosjektsøknader, jobbe med nettverksbygging, holde orden på økonomi og medlemsregister, ha ansvaret for arrangement og legge til rette for frivillig arbeid? Har du kunnskap og interesse for unge menneskers virkelighet og behov i dag? Har du evne til å vise empati med tillitsvalgte og frivillige i alle aldre, forstå hva de prøver å få til og hjelpe de å utvikle seg og lykkes? Har du lyst på en meningsfull jobb i en spennende organisasjon? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Som ansatt i 4H er jobben din å legge til rette for at barn og unge får utvikle seg til samfunnsengasjert og aktiv ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker, samt legge til rette for frivillig arbeid. 4H skal være for alle, derfor arbeider vi aktivt med mangfold og inkludering. Tidligere erfaring fra frivilligheten og gjerne fra barn- og ungdomsorganisasjoner er en fordel.

Personlig egnethet opp mot de arbeidsoppgaver som skal løses er vesentlig. Lønn og tiltredelse etter avtale. Arbeidssted for stillingen er Lillehammer, men det er mulig at kontoret blir flyttet om ett år eller to grunnet leieavtaler. Det må påregnes en del reising, samt kvelds og helgearbeid. Du må ha førerkort klasse B og det er en fordel om du disponerer bil.

Vi er fleksible når det gjelder oppstart, men vi håper at den riktige kandidaten kan starte så snart som mulig, helst i løpet av ett par måneder.

4H er opptatt av inkludering og mangfold, og vil oppfordre alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, livssyn eller etnisk bakgrunn.

Søknadsfrist er 12. april 2024. Vi behandler søknader fortløpende, så ikke vent med å søke. Søk stillingen via Finn.no.

Aktuelle kandidater må fremvise gyldig politiattest. Bakgrunnssjekk kan bli gjennomført.