Vi søker en omgjengelig og tydelig person som brenner for at barn og unge skal få utvikle seg og lære mestring. Hos oss vil du jobbe med oppstart av klubber, og det er fint om du har et stort nettverk, liker å knytte kontakt og at du har en god dialog med både ungdom og voksne. Som prosjektleder for klubbstart vil du jobbe med å nå ut til potensielle klubbrådgivere, voksenpersoner som kan bidra som frivillige, og du vil finne muligheter for klubbstart i områder hvor du ser at 4H ikke er til stede.

Stillingen som prosjektleder er på 30% med oppstart snarest og med varighet ut 2023. Stillingen går fint å kombinere med andre jobber og/eller studier. Lønn og tiltredelse etter avtale. Arbeidssted for stillingen avtales ved ansettelse, med 4H Hedmark som nedslagsfelt.
4H Hedmark har i dag kontorsted i Moelv. Det må regnes med reising i fylket, samt noe kvelds og helgearbeid. Søkere må ha førerkort klasse B og du må disponere bil.


4H er en landsomfattende barne- og ungdomsorganisasjon. I 4H møtes over 10.500 barn og unge i nærmere 500 4H-klubber. 4H sitt formål er å skape en aktiv og samfunnsengasjert ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker. Vårt motto er å lære ved å gjøre.


4H er opptatt av inkludering og mangfold, og vil oppfordre alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, livssyn eller etnisk bakgrunn. Vi oppfordrer spesielt søkere som er menn og/ eller som ha en annen etnisk bakgrunn enn norsk til å søke.

For spørsmål kontakt 4H Hedmark, regionleder i Nord Midt, Marita Larsos på tlf 91872780/ epost marita.larsos@4h.no

Søknadsfrist snarest og senest 3. april. Kandidater vil bli vurdert fortløpende, så ikke vent med å søke.

Søknader sendes til marita.larsos@4h.no Merkes med: Prosjektrådgiver Hedmark.