Vi søker en omgjengelig og tydelig person med gode kommunikasjonsferdigheter og digital kompetanse. Er du i tillegg kreativ, strukturert, effektiv, initiativrik og resultatorientert? Jobber du godt både selvstendig og i samarbeid med andre ansatte, tillitsvalgte og frivillige i alle aldre?

Takler du alt fra å legge til rette for frivillig arbeid, jobbe med nettverksbygging, holde kurs og ha ansvaret for arrangement? Er du god på å skrive prosjektsøknader og å holde orden på økonomi og medlemsregister? Har du kunnskap om unge menneskers virkelighet og behov i dag? Har du evne til å vise empati, forstå hva de frivillige prøver å få til og hjelpe de med å utvikle seg og lykkes? Har du lyst på en meningsfull jobb i en spennende demokratisk og medlemsstyrt organisasjon? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Som ansatt i 4H er jobben din å legge til rette for at barn og unge får utvikle seg til samfunnsengasjert og aktiv ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker. Tidligere organisasjonserfaring og gjerne fra barne- og ungdomsorganisasjoner som ansatt eller frivillig er en fordel.

Personlig egnethet opp mot de arbeidsoppgaver som skal løses er vesentlig. Lønn og tiltredelse etter avtale. Kontorplass på 4H Norges hovedkontor i Oslo og det må påregnes en del reising rundt til klubbene og arrangement i fylket, på kveld og helg. Søkere må derfor ha førerkort klasse B og disponere bil.

4H er opptatt av inkludering og mangfold, og vil oppfordre alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, livssyn eller etnisk bakgrunn.

Kontaktperson er regionkoordinator Marte Gjestvang Olimb som treffes på telefon 92 40 63 60.

Søknad og CV samt et brev der du kortfattet svarer på spørsmålet "Hvordan motiverer du frivillige?"

Det vil bli gjort bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater.

Søknadsfrist: 12.02.2023