Lyngblomsten 4H ønsker velkommen til aspirantleir 9. - 11. august. Apirantleiren skal være på på leirplass inne på Evjemoen, der den har vært tidligere år. Det er stas at landbruksmessa føregår parallelt.

Aspirantleir er for dei som fyller 10 år i år, og opp til 12 år. (Det året du fyller 13, kan du reise på fylkesleir). Det blir mange spennande aktivitetar og god mat. Epost med mer info og pakkelsite blir publisert her og sendt på på epost i forkant av leiren.

I år skal leiren til Troll Aktiv på lørdagen. Her kan leirdeltakerne velge mellom fire alternativer. Alle skal være med opp på Troll Aktiv, men du trenger ikke å delta på en "Troll Aktiv- aktivitet". Lunsjen skal være her på Troll Aktiv, og det vil være et opplegg for de som velger dette alternativet. Hvilken aktivitet du velger er med på å påvirke prisen på leiren. Husk også å huk av for hvilken størrelse du ønkser på leirt-skjorte.

Priser:
Bare leir: kr 750
Leir + laser tag: kr 850
Leir + klatrepark*: kr 900
Leir + rafting**: kr 1100

Du kan KUN velge én (1) aktivitet.

*  Klatreparken har krav om kroppshøyder og -vekt. Alle må veie under 120kg og være over 100cm høy, og det er ulike løpyer ut i fra hvor høy du er:
100cm - 2 løypealternativer
120cm - 4 løypealternativer
140+ cm - 7 løypealternativer

**Rafting har to alternativer ut i fra kroppshøyde:
Family rafting- under 140 cm
White water rafting - over 140 cm

Ved påmelding skal du først velge deltakerkategori, og så kommer tillegsvalg der du skal velge aktivitet. Husk å velge hvilkeen aktivitet (obs kroppshøyde) og størrelse på t-skjorte.

Det er ønkselig at voksenledere også melder seg på, slik at vi får en samlet oversikt over alle som skal være på leirområdet, str på t-skjorter og allergier i samme dokument. Når du som foresatt skal melde på, hver obs på hvilken medlemskonto du er innlogget på ut i fra hvem du skal melde på. Foresatte som skal være voksenledere og ikke er registrert i medlemsregisteret kan gi beskjed til klubbrådgiver sin klubb eller direkte på epost til agder@gmail.com.

Husk at det på aspirantleiren skal vere med ein vaksen på fem born. 4H Agder skal i tillegg ha standplass inne på sjølve messeområdet.

Økonomi skal ikke være en hindring for å delta på leir i 4H. Trenger du, eller noen i klubben støtte til å være med på leir kan du enkelt lese mer og søke støtte her: Deltagerstøtte - 4h . Mange kommuner har også søknadsordninger for å dekke deltakelse på arrangemneter. Det er også flere 4H  klubber som sponser deler av påmeldingsavgiften. Sjekk din 4H klubb og hjemkommune.

Påmeldingsfristen er 3. juni. Det vil ikke være mulig å melde seg på i etterkant. Dette har med bestilling av plasser på busstransport og aktiviteter på Troll Aktiv. Det er bindende påmelding.

Det vil være mulig for andre 4H medlemmer å komme å besøke leiren på lørdag fra kl 17.00. Se egne priser på Landbrukets dag om dere ønsker en tur innom landbruksmessa. OBS: Den stenger kl 18.00.

Foreløpig program, endringer kan forekomme:

Fredag

Velkommen -rigge leir

Ønske velkommen

Middag

Bli kjent leker, fellesaktiviteter

Miljøtorg

 

Lørdag

08.00 Frokost

09.30 Avreise Trollaktiv

  • Rafting
  • Klatrepark
  • Lasertag
  • Være på området

13.00 Lunsj på Troll Aktiv

14.30 Avreise Troll Aktiv

15.00 Fritid, aktivitet, Landbruksmessa

17.00 Besøk fra andre 4H-medlemmer

18.30 Middag

Miljøtorg

 

 

Søndag

Frokost

Fellesaktiviteter

Nedrigg av leir

Landbruksmessa

 

VI GLEDER OSS TIL LEIREN, OG HÅPER AT AKKURAT DU KOMMER!