Fylkesleir 2023 AVLYST

Vi i 4H Trøndelag ser oss nødt til å avlyse Fylkesleir 2023 grunnet manglende arrangørklubb. Vi har spurt flere klubber direkte, uten hell denne gangen. Vi har også forsøkt å skrive i nyhetsbrev, på rådgiversida på Facebook og på mail til klubbene at vi trenger arrangørklubber til ulike arrangement, blant annet fylkesleir.

Vi ønsker allerede nå å lande arrangørklubb for Fylkesleir 2024 og 2025, og håper noen melder interesse etter årsmøtet sitt. Med dette oppfordrer fylkesstyret og vi ansatte ALLE til å ha «Arrangement for fylket de kommende år» på sakslista: Fylkesleir, STORkurs og Styrevervskurs.

Om noen sitter på gjerdet og har en liten leirspire i seg, er positiv, løsningsorientert og klare for å stille med et åpent sinn er ikke døren lukket for Fylkesleir 2023 heller, dette kan dras i land med stil enda! Men, foreløpig er statusen «AVLYST».

Hvis noen føler seg kallet er fristen for å ta på seg Fylkesleir 2023 15. november 2022. Vi har maler, instrukser og andre nyttige dokument klare for en eventuell arrangørklubb og er gira på å brette opp ermene sammen med dere.

Har du eller din klubb spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt. Vi svarer gladelig på stort og smått. :-)

 

Hilsen
Fylkesstyret og 4H-kontoret

 

Foto: Håkon Rønvik