Årets Aspirant- og Fylkesleir har blitt slått sammen til en leir og som skrevet over skal den være på Dalheim i Undrumsdal. Et bilde som inneholder kart

Automatisk generert beskrivelse Undrumsdal er en bygd i Tønsberg kommune i Vestfold og Telemark, med ca. 1100 innbyggere. Bygda ligger mellom Revetal og Horten i øst-vest-retning, og mellom Holmestrand og Tønsberg i nord-sør-retning, med 10-15 minutters kjøring til hvert av stedene. I bygda ligger det mange gårdsbruk og flere boligfelt. Samfunnshuset Dalheim ligger rett ved en av bygdas 2 skoler - Solerød skole. Det er her sommerens aspirant- og fylkesleir skal være. Teltleiren skal være på bygdas idrettslags, IF Hauks, fotballbane

 

FAGAKTIVITETER

 

ASPIRANT:

Er du glad i baking, både å lage kaker og å spise dem? Bli med på kjøkkenet og bak og pynt deilige kaker som skal bli lørdagens store, fantastiske leirdessert! Alle som skal bake får sitt eget 4H-forkle.

Gravity Trampolinepark, 2 timer:

Gravity har Norges beste innendørshall med trampoline. Du kan trene på nye triks, konkurrere på Battlebeam, spille med venner på kanonballbanen - og mye mer! 

Egenandel kr. 100 (inkl. antisklisokker).

Høyt under taket Klatresenter, 2 timer:

Vil du klatre helt til topps og ta i taket? Bli med på klatring hos Høyt under Taket! Prøv deg på buldring, klatring, rappellering og Via Ferrata. Aktiviteten starter med opplæring. 

Egenandel: 100,-

Kanopadling, heldagsaktivitet:

Bli med Ørjan og Frithjof på årets morsomste kanotur! Vi tar med 4H Vestfolds egne kanoer og padler, bader og koser oss! Vi pakker med oss lunsj og nyter den ute. 

Koding og programmering, heldagsaktivitet:

Joar Matias lærer deg alt du trenger å vite om koding! Det blir et spennende og interessant kodekurs med introduksjon til koding og mulighet for å leke og lære med kode. Kurset passer både for nybegynnere og de som kan litt fra før! 

Patrik uderlige verden, heldagsaktivitet:

Vil du lære deg hvordan engasjere og inkludere andre i spennende kortspill og tryllekunster? Bli med inn i Patriks uendelige verden og lær om hvordan bryte isen med andre på leir! Kanskje kan du også få noen tips til å virkelig imponere med kule triks ved middagsbordet hjemme også? Bli med!

Volleyball, heldagsaktivitet: 

Volleyball er 4H - og 4H er volleyball. Nå har du mulighet til å bli enda bedre på regler, slag og lagspill! Bli klar for årets leirturneringer og meld deg på for en fin dag med masse volleyball!

 

FELLES:

ASPIRANT, JUNIOR OG SENIOR

Lag din egen kjepphest, heldagsaktivitet:

Snekkerne Stian og Håvard hjelper dere med å lage kjepphester! Til en cowboy-leir trenger man selvfølgelig sin egen hest! Den kan være kjekk å ha til tevlinger senere under leiren. 

Linedance, heldagsaktivitet: 

Gry Dokka holder jevnlig linedance-kurs på GYMN i Hvittingfoss. Denne helga er hun med oss! Lær noen morsomme trinn og bruk dem i miljøtorget senere på kvelden - på med danseskoa! 

Mat på bål, heldagsaktivitet:

Bli med Sandra til gapahuken til Djerv 4H for å lære mer om hvordan lage enkel og god mat på bål. Dagen starter med en kort spasertur, før dere koser dere rundt bålpanna hele dagen. Dette er aktiviteten med den beste lunsjen! 

Alpakkavandring, heldagsaktivtet: 

Alpakkaene Sondre, Ivar og Aune bor på Stall Verdens Ende på Tjøme. De er oppmerksomme, trygge og gode, men når de går tur så kan de finne på å hoppe inn i en busk, rulle seg litt eller snuse deg i øret. Bli med på en koselig tur med alpakkaene og få mulighet til å hilse på de andre dyra på gården. 

Egenandel: 100,-

Bueskyting, heldagsaktivitet:

Har du en indre viking som bare venter på å få komme ut? Eller kanskje du bare vil prøve noe nytt? Bueskyting var livsviktig i vikingtiden for å kunne skaffe seg mat og holde seg trygg fra rovdyr og andre fiender. Nå i dag er dette mer en hobby enn livsviktig, men fortsatt like spennende!

Egenandel 250,-

 

Leirprogram

Fredag 16.06

18.00 – 19.00 Ankomst og tunbygging

19.00 Middag

20.00 Offisiell åpning av leir

20.30 Tunsamling – valg av tunsjef og lag

20.45 Felles Bli kjent leker

21.30 Åpning av Miljøtorget

22.00 Kveldsmat

22.30 Tunsjefsamling

23.00 Natta for aspiranter

23.00 Ro i teltleiren

23.15 Ledersamling

01.00 Miljøtorget stenger

 

Lørdag 17.06

08.00 Vekking

08.30 - 9.30 Frokost

09.30 Morgensamling

10.00 Fagaktiviteter

12.15 Lunsj

13.00 Fagaktiviteter fortsetter

17.00 Middag

18.00 Tunsamling

20.00 Underholdning fra på scenen

21.00 Miljøtorget åpner

21.30 Kveldsmat

22.30 Tunsjefsamling

23.00 Natta for aspiranter

23.00 Ro i teltleiren

23.15 Ledersamling

01.00 Miljøtorget stenger

 

Søndag 18. juni

08.00 Vekking

08.30 - 9.30 Frokost

9.30   Morgensamling 

10.00 Volleyball og Tautrekking

12.15 Lunsj

12.45 Volleyball og Tautrekking fortsetter

15.30 Avslutning og takk for nå for aspirantene