Om du velger å sove på toppen av et fjell, på stranda, på verandaen eller i 100-meterskogen - det bestemmer du selv. Du trenger ikke dra langt for å få de store opplevelsene.  Stjernehimmelen er like vakker om du er på den høyeste fjelltopp eller om du ligger i hengekøya i nærskogen. Det viktigste er at alle kan delta, uansett hvor i landet du bor. Mange klubber inviterer gjerne med familie, venner, bekjente og andre i bygda til å sove under åpen himmel 6. mai.

På selve 4H-dagen – 4. mai - oppfordres klubbene til å feire dagen med lokal aktivitet. Det kan være noe sosialt, aktivt, morsomt og lærerikt for medlemmene, eller det kan være noe som synliggjør klubben i lokalmiljøet - eller aller helst begge deler. Kanskje planlegger den lokale klubben å stå på stand for å selge 4H-lodd?

Medlemmene oppfordres også til å kle seg i 4H på 4H-dagen. Kle deg i leirbukse, 4H-genser eller en 4H-lue, og vis at du er en stolt 4H-er!

4H-erne ønsker å markere dagen, og vise fram den flotte organisasjonen. Ved å dele opplevelsene i sosiale medier, være synlig i lokalmiljøet og i lokale medier, bidrar de til å gjøre 4H mer synlig – og kanskje også større. Om vi viser fram alt det morsomme som skjer i 4H, ønsker kanskje flere barn og unge å være med!

Gratulerer med 4H-dagen 4.mai – og sov godt under åpen himmel 6. mai! 
God feiring!

Tag oss gjerne om du deler i sosiale medier:

  • 4. mai: 4H-dagen: #4Hdagen #kleddi4H #vier4H
  • 6. mai: Under åpen himmel: #underåpenhimmel #vier4H