Rural Youth Europe (RYE) og European Council of Young Farmers inviterer til Study Session med temaet “Feed it forward – Food as a Human Right”.

I tillegg til å lære mye om temaet, får du en unik sjanse til å møte andre unge fra Europa som deler din interesse for temaet. Det er lagt opp til et sosialt, uformelt og morsomt arrangement, som du ikke vil gå glipp av!


Tid: 25. – 30. April
Sted: European Youth Centre Budapest, Ungarn
Deltageravgift: 50 Euro – dette trekkes fra reisekostnadene dine, som dekkes 100% av arrangøren/Europarådet.
Påmelding: Påmeldingskjema (fylles ut på engelsk)
Påmeldingsfrist: innen 13.mars

Hvem er dette kurset for?

  • For deg som mellom 18 og 30 år, aktiv i 4H og har interesse for temaet. 
  • For deg som er motivert til å utvikle kunnskapen din, ferdighetene dine og dele erfaringer med andre deltakere.
  • For deg som er åpen for nye tanker og ideer.
  • For deg som må behersker engelsk muntlig og skriftlig (seminaret foregår på engelsk).

Hva lærer du denne uka?

  • Målet er å utforske bærekraften til matsystemet når det gjelder produksjon og forbruk av mat, og å reflektere over motsetningene i vårt nåværende matsystem.
  • Du vil lære om hvordan mat er en menneskerett når det kommer til tilgjengelighet, tilgang, tilstrekkelighet og bærekraft.
  • Du lærer også å definere bærekraft i form av økonomiske, sosiale og miljømessige dimensjoner, å se innovative måter å delta i matsystemene og hvordan øke deltakelse i politiske prosesser som involverer matsystemene.
  • Du vil også få være med på å se på framtida til maten, matforsyninga, utvikling og ulike scenarier.

Annen viktig informasjon:

Du må kunne delta på hele kurset. Ankomst European Youth Centese i Budapest innen kl 18.00 søndag 24/4, med avvreise 30/4).

Etter hjemkomst må du dele bilder (min 1 MB) fra kurset og en artikkel om hva du har opplevd med oss.

Søknadsskjemaet fylles ut på engelsk. Fortell om din erfaring i 4H, motivasjon for å delta og din interesse for temaet – og du må også dele en oppskrift!

Før du fyller ut påmeldingsskjemaet, kontakt gjerne rådgiver internasjonalt Siv Halvorsen eller se hjemmesida til RYE for mer informasjon om årets Study Session.

Vær oppmerksom på at arrangøren plukker ut deltakerne etter påmeldingsfristen. Det gjør de for å sikre en god balanse  mellom kjønn, geografisk tilknytning, erfaring, kulturell bakgrunn og organisasjoner.

Promo Feed it forward