I Rogaland bidro Unge Kokker med hele 30 kurs i 2020, på tross av pandemien, og håper mange vil tilby kurs til sine medlemmer etter sommerferien. Kanskje dere kan kombinere det sammen med andre SIKT21 dagskurs?

På kurset vil barn og unge få opplæring i hva som er smart og sunn mat, hvorfor, hvordan man lager den og hvordan man kan lære det bort til andre man kjenner – som matambassadør. Kurset holdes av våre profesjonelle kokker og det gis både teoretisk innføring og praktisk opplæring i sunn mat fra bunnen av.

Her blir det anledning til å utfolde seg kreativt på kjøkkenet med mange retter å lage og smake. Kurset har også fokus på å redusere matsvinn.


Er ditt lag, 4H-klubben, fritidsklubben, speiderforeningen, vennegjengen, ungdomsrådet eller koret interessert i kurs til høsten?
Vi sender ut nærmere informasjon og åpner for påmelding etter sommerferien.

Unge Kokker forholder seg til enhver tid gjeldende regler i forbindelse med Covid-19. I begynnelsen av kurset vil kursleder gå gjennom regler og gjennom kurset sørge for at de overholdes. Det skal være trygt for alle å delta på kursene våre. 


Sjekk ut nettsiden til Unge Kokker

 

 

Smart Mat Rogaland 2020 er støttet i sin helhet av Gjensidigestiftelsen.


Har du spørsmål angående kurset så ta kontakt,
Jorun Utne  Prosjektleder Unge Kokker 
Tlf. 97 00 63 03