Søndag  7.mai 2023 hadde ordfører Jarle Nilsen i Karmøy Kommune tatt på seg oppdraget og åpnet vår nye 4H gård, Snurrevarden 4H-Gård?? Andreas Ølvestveit i fra sentralstyret i 4H Norge var på besøk og overrakte gave i fra 4H Norge og 4H Rogaland.
I tillegg kom forfatter og humorist Leif Arild Steen til åpningsdagen. Han underholdt fra scenen med trylleshow, og senere på dagen hadde han lesestund i fra boka hans: "De fryktelige plastollene" - gøy og lærerikt om plast.

Vi er veldig stolte av å få en ny 4H gård i Rogaland. 4H-gårdene rundt om i hele landet inviterer til lærerike gårdsopplevelser, der du blir kjent med dyr og natur, og lærer om landbruk og matproduksjon.

Alle de over 250 deltakerne så ut til å kose seg i finværet. De laget seg pinnebrød på bål, grillet pølser, deltok på turbingo, fikk jojo og "4H tatovering", smakte på smootie, kjøpte seg is, kaffe og lapper og sist men ikke minst; fikk møte og klappe dyrene på gården. Ponniridningen og kjøring med hest var også populære aktiviteter.

Vi håper at 4H klubbene i både nordfylket og sørfylket benytter sjansen og planlegger en aktivitetsdag på Snurravarden 4H gård.

Tusen takk for hjelpen til Fjordsol 4H og Vilje 4H, samt Ragnhild og Johanna som ønsker å starte 4H klubb på Karmøy og i Førre-området.

Er du interessert og vil vite mer om 4H ?
Ta gjerne en titt på serien "Eg går på 4H" på NRK 
- der møter dere Trygve som akkurat har begynt på 4H, og får se hvordan han syns det er.

Ta også gjerne kontakt klubbrådgivere i de etablerte 4H klubbene i området:
Fjordsol 4H, Nedstrand  Rikard Aksland  Mob 47 46 8121 rikard.aksland@gasnor.no

Vilje 4H, Tysvær              Eli S. Ersland Mob 92 85 47 41  eli.s.e@icloud.com

 

Har du lyst å bidra for å få etablert 4H klubb på Karmøy eller i Førre-området?

Ta kontakt med:

Karmøy-området: Ragnhild A. Øverland Mob 45 66 24 10 ragnhell@gmail.com

Førre-området: Johanna V.Hettervik Mob 95 42 17 22 johanna.eikje@gmail.com