Nå har dere sjansen!

Det vil bli gitt teoretisk innføring og praktisk opplæring i sunn mat fra bunnen av, samt anledning til å utfolde seg kreativt på kjøkkenet.

Deltakerne lærer:
* hva er smart og sunn mat
* hvorfor, hvordan man lager maten 
* hvordan man kan lære det bort til andre man kjenner – som matambassadør

Kurset har også fokus på å redusere matsvinn.

På Unge Kokker sine kurs gjelder følgende:
● Unge Kokker stiller med egen kokk, kursmateriell og råvarer
● Lag, foreninger, klubber eller andre som ønsker kurs, sørger for egnet kurssted, utstyr ( mer informasjon ved påmelding) og tar hånd om påmelding internt. Hvert kurs bør ha 12-14 deltakere.
● Kurset varer i 3 timer, inkludert felles måltid og rydding.
● Det må være minst èn frivillig eller ansatt til stede som hjelper under kurset

Vil din 4H-klubb ha matkurs hos dere ? Vær rask - for her gjelder “først-til-mølla” prinsippet!

Følg linken her for påmelding som arrangør av matkurs


Sjekk ut video fra tidligere kurs fra Unge Kokker

 

Video fra bålmat-kurs:

 

 


Tilbakemeldinger fra tidligere kurs:

"Det var veldig kult, alle likte maten! Vi har fått gode tilbakemeldinger fra foreldre. Har allerede laget oppskriftene på tur, laget laksewrap, vi bruker oppskriftene fra heftet videre. Ungdommene klarer å lage maten selv også de yngste deltakerne deltakerne klarer å lage oppskriftene. Veldig gøy, tusen takk for kurs!” - DNT Stavanger


Kursene er sponset i sin helhet av Gjensidigestiftelsen


Covid-19 og smittevern
Unge Kokker forholder seg til enhver tid gjeldende regler i forbindelse med arrangementer og Covid-19. I begynnelsen av kurset vil kursleder gå gjennom regler og gjennom kurset sørge for at de overholdes. Det skal være trygt for alle å delta på kursene våre. Dersom det skulle bli nødvendig, vil alle innendørs kurs endres til bålmatkurs som kan gjennomføres ute med god avstand


Sjekk ut nettsiden til Unge Kokker

Ta kontakt med Unge Kokker dersom du har spørsmål!

E-post: mail@ungekokker.no
Tlf: 994 27 979