Aspirantleir 2023 - Her blir det mange forskjellige aktiviteter, mulighet til å få mange nye venner, spille volleyball og generelt har det kjempegøy sammen med andre 4H-ere!

 

Tid og sted
Fredag 09. til søndag 11. juni på Fangekasa Misjonssenter i Aremark.
Ankomst fredag kl. 17:00
Avreise søndag kl. 15:00

 

Hva er aspirantleir?
Aspirantleir er en helt egen leir bare for aspiranter. På leir sover du i telt, er med på spennende aktiviteter og er sammen med vennene dine en hel helg. I tillegg spiser vi is, får nye venner fra andre klubber, er på diskotek og generelt nyter leirlivet! Leir er rett og slett innmari gøy.

 

Hvem kan delta?
Alle aspiranter fra hele Østfold som fyller 8, 9, 10 eller 11 år i løpet av 2023 kan delta! 

 

Arrangør
Årets arrangør er alumnklubben FHALIØST. Vi er gamle 4H-ere som har fullført 4H-programmet, men vil fortsette med det beste lengre, som selvfølgelig er 4H!

 

Årets aktiviteter
Aktivitetene på årets aspirantleir byr på både spenning og mye moro. På aspirantleir kan alle få prøve de aktivitetene de vil og frivillig være med på den årlige volleyballturneringen. I år vil det blant annet være underholdning, såpefotball, bading, batikk, luftgevær og mange andre aktiviteter.

 

Volleyballturnering
Alle som vil kan stille på klubbens lag i volleyball og være med å kjempe om seier til klubben i leirens volleyballturnering. Du trenger ikke være redd for ikke å være flink nok. Her er det plass til alle! Hvis dere er for få til å stille lag fra klubben, kan vi sette dere sammen til et mikslag med andre klubber eller slå flere klubber sammen. Innledende runder vil foregå i puljer slik at alle skal få mulighet til å både delta på volleyballturnering og å være med på andre aktiviteter.

 

Overnatting og tun
All overnatting skjer i telt/lavvo i tildelte tun. Avtal med de andre i klubben, så dere ikke tar med unødvendig mange telt. Det kan være lurt å ta med campingstol og -bord.

 

Matservering og kiosk
Inkludert i prisen er ALLE måltider. Melk blir servert til brødmåltider og det vil bli utdelt én brus til middagen på lørdag. Har du matallergier må dette opplyses om i påmeldingen. I kiosken vil det bli salg av godteri, is, brus og litt enkel mat, i tillegg til t-skjorter til batikken (kroner 50,- pr. stk.). Husk vi tar bare kontanter og Vipps i kiosken!

 

Voksenledere
Alle klubbene må stille med minimum én voksenleder pr. ti 4H-ere. Dvs. to voksenledere fom. 11. deltaker, tre fom. 21. deltakere osv. Det anbefales å ha flere på aspirantleir, siden mange er veldig unge og ikke er så vant med å være på leir. Alle voksenledere må være over 18 år. Minimum én av klubbens voksenledere (klubbens hovedleder) må være over 20 år, helst flere. Vi håper alle 4H-ere som er aspirantledere blir med på leiren, men disse teller ikke som voksenleder.

PS: Alle voksenledere skal også melde seg på via «min side». Egen påmelding – ikke samme som deltakere.

 

Førstehjelp
Det vil være førsthjelpspersonell til stede under hele leiren. Det er viktig at du ved påmelding opplyser om alle sykdommer ol. du har, slik at disse kan hjelpe deg raskest og best mulig om problemer skulle oppstå.

 

Pris
Leiren koster kr. 650,-.
Leirkontingenten refunderes kun ved fremvist gyldig legeattest.
For aspirantledere og voksenledere koster leiren kr. 500,-. Vi anbefaler at klubben betaler for ledere.

 

Påmelding
Påmelding skjer via «min side» på www.4h.no. Påmeldingen er bindende. Dvs. at leiravgiften må betales selv om du ikke deltar, med mindre du fremviser gyldig legeattest.

Påmeldingsfrist er 19. mai.

 

Praktisk informasjon til deltakere
Alle påmeldte får mail med praktisk informasjon inkludert huskeliste ca. én uke før leiren.

 

Kontaktinfo

Leirsjefer:
Eva Marit Kristoffersen                             40020545

Eva.m.96@hotmail.com

Rebecka Marie Nilsen                             91765512

Rebeckamr@hotmail.com
 

4H-kontoret:
Organisasjonsrådgiver Kent Trinborg      48181440

kent.trinborg@4h.no